Brbljaonica
Dobro došli,

Ukoliko niste član foruma, registrujte se i priključite se komentarisanju i druženju sa ostalim forumašima.

Hvala na poseti,
vaša Brbljaonica smajlic
:warning1 NOVOREGISTROVANI A NEAKTIVNI ČLANOVI SE NAKON PET DANA OD DANA REGISTRACIJE TRAJNO BRIŠU SA FORUMA.

Delite
Ići dole
avatar
S.N.O.B
Sweet VIP
Sweet VIP
Broj poruka : 1297
Points : 2023
Datum upisa : 13.11.2012

Tajne

taj Ned Avg 04 2013, 17:44
[You must be registered and logged in to see this image.]

TAJNE

Žanr: telenovela
Uloge: Jelena Jovanova, Filip Jurič, Ksenija Pajić, idr.

Opis: Serija prati dvije obitelji i tri generacije sa svojim problemima i neriješenim odnosima, što jamči dramu. Dvoje mladih moraju proći kroz niz spletki i prikrivenih tajni pronaći istinu o sebi i o svojim obiteljima.
Nikola Šeper (FILIP JURIČIĆ), 30 godina
Roditelji: Jerko, Julija Šeper
Odrastao je u Švicarskoj. S obzirom da mu je majka bila plemkinja od malih je nogu bio opčinjen sjenom egzotične arsitokracije. Dok ga baka Šeper odgaja za nasljednika plemićkog naslova, otac mu nastoji ugraditi moralne norme kao što su pristojnost, dobrota, skromnost i radišnost. No, nakon majčine tragične smrti, Nikola doživljava preokret, zapošljava se u policiji. Odlazi od oca, misleći kako je on ubojica. Iako se čini da je Nikola raskrstio sa svim duhovima iz prošlosti, intrigantno pisamo od oca će pokazati da to nije tako. Pri susretu s ocem, Nikola će prihvatiti njegovu teoriju da je ubojica njegove make još uvijek na slobodi, te da je preuzeo imanje obitelji Šeper na kojem sad zgrče kapital. To su informacije koje otvaraju Pandorinu kutiju. Postaje vrlo bahat, arogantan i ne bira sredstva kako bi stigao do svoga cilja. Od oca je naslijedio prirodnost i empatiju, dok je od majke poprimio uglađenost, ekscentrični šarm i samopuzdanje, koje ponekad graniči i s arogancijom.
Marina Franić (JELENA JOVANOVA), 25 godina
Roditelji: Josip Franić, Lada Franić
Do osme godine života o Marini se brinuo otac Josip. Majka joj je umrla pri porodu. Nakon očevog nestanka, strina Brigita daje Marinu u sirotište. Tamo se za Marinu jako veže teta Eva koja je u njezinom životu preuzela funkciju majke. U sedamnaestoj godini života Marina se ludo zaljubljuje u jednog od štićenika doma, Roberta Tomića. S njim ulazi u strastvenu teen vezu koja na kraju rezultira Marininom trudnoćom. Marina ostaje sama i odlučuje zadržati dijete. Međutim, nakon poroda, Marina i teta Eva shvaćaju da je dijete bolesno. Marina je prisiljena dati dijete na usvajanje. To je njezina mračna tajna i nešto što čitavog života nastoji potisnuti. Vrlo empatična, prpošna i vesela, Marina ima i svoju mračnu stranu. Konstantan strah da će biti ostavljena, kao što joj se već nekoliko puta u životu dogodilo, nikada ju ne napušta. Najviše voli biti u sa svojim prijateljima i tetom Evom. Zbog toga sirotište ne doživljava kao obiteljski dom.
Filip, (STJEPAN PERIĆ), 27 godina
Filip je odrastao u obitelji Petrić, a djed po majci mu je bio upravitelj imanja obitelji Šeper. Nakon drugog svjetskog rata, majčina obitelj ostaje živjeti u kuriji u koju se priženio i njegovo otac. Pri otkupu kurije, Franići su njegovu obitelj isplatitli. S obzirom da mu je otac seoski lola, ni ne pomišlja da s tim novcima napravi nešto konkretno, nego ih troši, uglavnom, na piće i kocku. Filip je od rane mladosti bio prisiljen raditi u hotelu, da bi pomogao svojoj obitelji, očevi dugovi s vremenom sve više rastu. Suočen s odgovornostima Filip se razvija u poštenog, povučenog i pouzdanog mladića. Iako je već od djetinjstva zaljubljen u Marinu, Filip se ni ne nada da bi to ikada moglo prerasti u ozbiljniju vezu, nego izabire funkciju brižnog prijatelja i dušobrižnika. S vremenom se u Filipu pobudi nada da bi se nešto između njega i Marine moglo dogoditi, ali, kako je vrlo realan, ubrzo shvaća da Marinino srce pripada Nikoli.
Brigita Franić, (KSENIJA PAJIĆ), 46 godina
Brigita je odrasla u siromašnoj seoskoj obitelji i jedina prednost koju je imala, bila je njezina očaravajuća ljepota. Kao najveća seoska ljepotica, Brigita je o sebi još za ranih dana stekla jako visoko mišljenje. Zarekla se da više nikada neće biti siromašna, niti će više ikada slušati uvrede na svoj račun. Brigita se udala za čovjeka s najvećim potencijalima, vlasnika lokala Ivana. Kada od Ivana čuje priču o Šeperovom blagu, Brigita se polakomi. Počinje raditi sve što je u njezinoj mogućnosti kako bi potakla Ivana da pronađe blago, jer bi to za njih značilo mogućnost vrtoglavog bogaćenja. Manipulacije i spletke su njezino glavno oruđe i u tome je uznapredovala do savršenstva.
Ivan Franić, (ALEKSANDAR CVJETKOVIĆ), 57 godina
otac: Marin Franić, brat: Josip Franić
Ivan Franić je život proveo u sjeni starijeg, dobrog i plemenitog brata Josipa. Upravo zbog konstantnog uspoređivanja sa starijim bratom, Ivan je odlučio otvoriti gostionicu i na taj način steći reputaciju u selu. Već nakon vjenčanja Ivan uviđa da su Brigitini apetiti puno veći od njegovih. Njihov brak nije sretan, ali uvijek i u svim situacijama jedno drugom pokrivaju leđa. Kada sazna za Šeperovo blago, Ivan tu vidi priliku za probitak. Kada ga Josip uhvati kako želi prisvojiti bogatstvo koje nije njegovo, Ivan u svađi gubi kontrolu i ubija brata. Njegova žena preuzima na sebe skrivanje tijela i daje mu alibi, te Ivan tako postaje, na neki način, Brigitin emotivni taoc. Ostatak Ivanovog života se odvija pod Brigitinim uvjetima.

[You must be registered and logged in to see this link.]
avatar
Jeca^__^
Sweet VIP
Sweet VIP
Broj poruka : 148
Points : 160
Datum upisa : 19.04.2013
Hobiji : ...
Omiljeni citat : Svako ubija onoga koga voli.

Re: Tajne

taj Sub Avg 31 2013, 16:22
Filip Juričić jaooooo
Nazad na vrh
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu