Brbljaonica
Dobro došli,

Ukoliko niste član foruma, registrujte se i priključite se komentarisanju i druženju sa ostalim forumašima.

Hvala na poseti,
vaša Brbljaonica smajlic
:warning1 NOVOREGISTROVANI A NEAKTIVNI ČLANOVI SE NAKON PET DANA OD DANA REGISTRACIJE TRAJNO BRIŠU SA FORUMA.

Delite
Ići dole
avatar
Lilip
Sweet VIP
Sweet VIP
Broj poruka : 438
Points : 464
Datum upisa : 22.01.2013
Godina : 40
Omiljeni citat : Kao cetiri zida,nada me cuva.Dodjes li,das li mi svetlo,meni ce dan osvanuti.Tvoja prolazna ljubav mene ne zna.U grudima ti kao ptica leprsa,jasno je...Pobjeci nemozes,izlaza nemas...Glas tvoga srca donosi te meni...Rec bice dovoljna,naci ce me srce tvoje.Rec ce poslusati u meni spavace ljubav tvoja.Jade koji peku,ugasice srce moje...Ljubav moja luda ,ne slusa,jasno je...Misli izgovaraju samo tvoje ime.Pobjeci nemogu,izlaza nemam.Glas tvoje duse mene doziva....

La que no podía amar

taj Uto Avg 27 2013, 10:28
[You must be registered and logged in to see this link.]


La que no podía amar / Zabranjena žena (2011 / 2012)


Svakog radnog dana od 16:35 na kanalu DOMA TVSinopsis:U gradu Tukstla Gutijerez, u Čijapasu, živi Ana Paula Karmona, plemenita i vredna devojka, koja je na pragu da postane medicinska sestra. Kao vrlo mala ostala je siroče, pa je nju i njenog brata Migela odgojila tetka Rosaura Flores, ogorčena, sebična i ambiciozna žena, koja ucenjuje svoje nećake osećanjima, glumeći da je bolesna i predbacuje im da nije mogla da proživi svoj život jer je brinula o njima.
Materijalno stanje u porodici je neizvesno, i zato žive u trošnoj kućici koju im izdaje don Maksimo, zlonamerni čovek, koji ne mogavši da ukroti Ana Paulu po svom nagonu, odlučuje da se osveti izbacivši porodicu na ulicu i prijavivši Ana Paulu za pokušaj ubistva, jer ga je ranila dok je pokušala da se odbrani.
U policijskoj stanici Ana upoznaje Bruna Reja, mladog advokata u službi Rohelija Montera, zloglasnog vlasnika imanja Del Fuerte, koje se nalazi u selu San Gabrijel. Rohelio je pre nekog vremena ostao invalid, nakon što je pao sa konja, a zbog toga ga je napustila verenica Vanesa, i on je postao nemilosrdan, ogorčen i zao čovek. Bruno ponudi Ana Pauli posao Roheliove negovateljice, što ona bez razmišljanja prihvata, jer je plata odlična i ona to vidi kao jedini način da spasi porodicu od bede.
Ana Paula dolazi na Roheliovo imanje, ali je užasnuta kada shvati kakav je njegov karakter. Osim njega, u kući živi Sintija, Roheliova sestra, koja je primorana da brine o svom bratu i trpi njegov karakter, jer joj on ne da njen deo nasledstva, da bi je zadržao uz sebe. Sintiju voli radnik na imanju, Efrain, ali ona ga samo iskorištava kada joj je dosadno. Mlada služavka Konsuelo beznadežno je zaljubljena u Efraina, a za sve čistom i iskrenom ljubavlju brine stara dadilja Marija, koja je odgojila Rohelija i Sintiju kao da su njena deca. Sa njima živi još i dečak Margarito, Marijin štićenik, koji unosi veselje na imanje.
Ne mogavši da izdrži Roheliovu narav, Ana Paula napušta posao i putem kuću upoznaje Gustava Durana, mladog inžinjera, vrednog i radišnog, koji živi sa svojom sestrom Mersedes, takodje medicinskom sestrom. Medju njima se odmah radja ljubav, koja će biti osudjena na propast jer je Rohelio takodje zaljubljen u Ana Paulu. Zbog strašne nesreće koju će skriviti Migel i zbog koje mu preti doživotni zatvor, Rohelio će predložiti Ani da se uda za njega, kako bi joj on spasio brata. Budući da je njena tetka u dogovoru sa Brunom isplanirala Gustavovo ubistvo da ga skloni sa puta, Ana pristaje na Roheliovu ponudu ne znajući kakva je patnja čeka. Medjutim, Gustavo je ipak preživeo...


Režija: Alejandro Gamboa, Salvador Garcini
Scenario: Julián Aguilar, Delia Fiallo, Ximena Suárez, Vanesa Varela
Zemlja porijekla: Meksiko
Jezik/ci: Španski
Broj epizoda: 166
Produkcija
Producent(i): Jose Alberto Kastro
Originalni kanal: Televisa
Žanr:DramaUloge:


Ana Brenda Contreras - Ana Paula Carmona Flores de Galvan Montero (glavna protagonistkinja, medicinska sestra, Rosaurina nećaka, Migelova sestra, Federikova kćerka, Vanesina polusestra, udata za Rohelija, zaljubljena i udata za Rohelija)
José Ron - Gustavo Duran (protagonista, vredni inžinjer, Mersedesin brat, iskreno zaljubljen/u braku sa Ana Paulom)
Jorge Salinas - Rohelio Montero Beaz (protagonista, vlasnik imanja Del Fuerte, hendikepiran. Sintijin brat, bivši Vanesin verenik, opsednut Ana Paulom)
Susana Gonsales - Sintija Montero Beaz (antagonistkinja, Roheliova sestra, Efrainova ljubavnica, Vanesina najbolja prijateljica, zaljubljena u Gustava)
Hulijan Hil - Bruno Rej (antagonista, mrzi Rohelija, zaljubljen u Ana Paulu)
Ana Martin - Marija (dobrodušna dadilja)
Mar Kontreras - Vanesa Galvan (antagonistkinja, zaljubljena u Rohelija, kćerka Federika i Else, Ana Paulina polusestra)
Osvaldo Benavides - Migel Karmona (Ana Paulin brat, zaljubljen u Danijelu)
Ingrid Marts - Danijela (Ana Paulina najbolja prijateljica, zaljubljena u Migela)
Ana Berta Espin - Rosaura Flores (antagonistkinja, Ana Paulina i Migelova tetka)
Fabijan Robles - Efrain (radnik na imanju, zaljubljen u Sintiju)
Mišel Ramaglija - Konsuelo (radnica na imanju, zaljubljena u Efraina)
Alehandro Avila - dr Ernesto Cortes (Mersedesin bivši momak, i dalje zaljubljen u nju, ali nesrećno oženjen Glorijom)
Anais - Mersedes Duran (Gustavova sestra, zaljubljena u Ernesta)
Pati Dijaz - Makarija Ernandez (seoska piljarka, Ulisesova žena, majka Maripas)
Herman Gutijerez - Ulises Ernandez (seoski piljar, Makarijin muž, otac Maripas)
Tanja Lisardo - Maripas Ernandez (Makarijina i Ulisesova kćerka, zaljubljena u Migela)
Marko Mendes - Esteban (Vanesin bivši muž, Gustavov najbolji prijatelj)
Horhe Aravena - David Romo (antagonista, Gustavov bivši šef, Roheliov prijatelj, zaljubljen u Sintiju)
Umberto Elizondo - Federiko Galvan (Elsin muž, Ana Paulin i Vanesin otac)
Elizabet Dupejron - Elsa de Galvan (antagonistkinja, Federikova žena, Vanesina majka)
Poli - Elena (Rosaurina najbolja prijateljica)
Ignasio Lopez Tarso - Don Fermin Perez (stari ribar)
Adaneli Nunjez - Karmen (Don Ferminova snaha)
Mira Savedra - Mojra (Gustavova i Mesedesina majka)

Jolanda Ventura - Glorija Cortes (Ernestova žena)
avatar
Lilip
Sweet VIP
Sweet VIP
Broj poruka : 438
Points : 464
Datum upisa : 22.01.2013
Godina : 40
Omiljeni citat : Kao cetiri zida,nada me cuva.Dodjes li,das li mi svetlo,meni ce dan osvanuti.Tvoja prolazna ljubav mene ne zna.U grudima ti kao ptica leprsa,jasno je...Pobjeci nemozes,izlaza nemas...Glas tvoga srca donosi te meni...Rec bice dovoljna,naci ce me srce tvoje.Rec ce poslusati u meni spavace ljubav tvoja.Jade koji peku,ugasice srce moje...Ljubav moja luda ,ne slusa,jasno je...Misli izgovaraju samo tvoje ime.Pobjeci nemogu,izlaza nemam.Glas tvoje duse mene doziva....

Re: La que no podía amar

taj Uto Avg 27 2013, 13:13
[img][You must be registered and logged in to see this link.] [/img]

Sadrzaj epizoda

Epizoda 001:

Ana Paula studira za medicinsku sestru. Upoznaje Brunu, odvjetnika Rogelija Montera, vlasnika hacijende u San Gabrielu, ogorčenog životom jer je nakon jedne nesreće ostao vezan za kolica. Na hacijendi živi sa svojom sestrom Cynthijom, koja se iz dosade, a i zbog pomanjkanja mladeži iz svoga staleža upušta u tajnu vezu s predradnikom na hacijendi.
Bruno nudi Ani Pauli posao medicinske sestre na Rogeliovoj hacijendi i ona pristane kako bi financijski pomogla svojoj obitelji, ali i bratu Miguelu koji zamalo da nije završio u zatvoru.
Ali kad s Brunom stigne na hacijendu i ondje ugleda Rogelija kako se dere na malog Margarita, grubo ga napadne, ne znajući da je on njezin budući poslodavac.

[img][You must be registered and logged in to see this link.] Uploaded with
[You must be registered and logged in to see this link.][/img]

Epizoda 002:

Ana Paula kaže Rogeliju da mu je trebala biti njegovateljica, ali da ne može raditi za tako surovog čovjeka.
Rogeliju se, međutim, ona odmah svidjela. Dopalo mu se kako mu se oduprla i sasula u lice ono što misli, iako svi ostali pokorno pognu glavu u strahu pred njim. Zbog toga traži od Brune da je nagovori da ostane.
Rogelio kaže svojoj sestri Cynthiji da nagovori Anu Paulu da ostane. Ne uspije li, Cynthia će se morati odreći svog života i njegovati ga jer on više ne kani angažirati drugu njegovateljicu.
Ana Paula sprijateljila se s malim Margaritom. Jednoga dana zajedno odlaze na kupanje, ali nabujala rijeka u jednom je trenutku odvukla Anu Paulu.

[img][You must be registered and logged in to see this link.] [/img]

Epizoda 003:

Anu Paulu iz rijeke spašava Gustavo Duran. Oni se dopadnu jedno drugomu na prvi pogled i dogovore se da će se uskoro opet sastati.
Rogelio i Cynthia odlaze teti Ane Paule Rosauri da saznaju kako su se upoznali Bruno i Ana Paula.
Da bi zadržao novu njegovateljicu, Rogelio obećava da će podmiriti sve njihove dugove te da će zaposliti Miguela, brata Ane Paule, koji je zbog sukoba sa zakonom nedavno ostao bez posla.
Ana Paula napokon popušta pritiscima sa svih strana i pristaje ostati na hacijendi sve dok ne otplati to što je obitelj ostala dužna Rogeliju.

[img][You must be registered and logged in to see this link.] [/img]

Epizoda 004:

Federico zabrinuto govori Vanesi da mu ističe ugovor s Rogelijom i da traži druge stočare od kojih bi kupovao goveda, ali da su Rogeliova ipak najbolja.
Da pomogne ocu, Vanesa odlazi na razgovor Rogeliju. Ona mu je bivša zaručnica
koja je zaruke raskinula nakon njegove nesreće u strahu da će on ostati invalid. Otada Rogelio više ne želi znati za nju.
Ipak, kad je sam, Rogelio gleda Vanesinu sliku i plače nad njom. Jednom takvom prilikom Ana Paula ulazi mu u sobu i on se uzruja i viče da treba prvo kucati.
Ana Paula poslije pita domaćicu i kuharicu Mariju tko je žena sa slike, a Maria je upozorava da se Vanesino ime ne smije spomenuti u kući.
Gustavo traži Anu Paulu kod Rosaure. Ona se izvlači da ne zna gdje Ana Paula sada radi pa neka on ostavi podatke, a ona će ih prenijeti kad se djevojka ponovno javi.
Vanesa dođe Rogeliju i moli ga da nastavi suradnju s njezinim ocem, ali on joj naredi da ode i u bijesu pokuša ustati, ali nemoćno padne.
Maria tada priskače u pomoć i gura Vanesu prema autu u nadi da će tako otići što prije.

[You must be registered and logged in to see this link.]Epizoda 005:

Rogelio tjera Anu Paulu zato što sliči djevojci sa slike koju on mrzi.
Vanesa se žali Cynthiji, a ona joj odgovori da je Rogelio takav prema svima otkad ga je ona ostavila.
Bruno poziva Anu Paulu na jahanje. Rogelio istodobno vježba gađanje iz puške. Konj se uplaši pucnjeva i zbaci Anu Paulu. Rogelio udara Brunu jer je Anu Paulu pozvao na jahanje bez njegova odobrenja.
Liječnik pregleda Anu Paulu i kaže da joj nije ništa, samo je iščašila gležanj.
Gustavo kaže Rosauri da će otputovati na isto mjesto na kojem je upoznao Anu Paulu u nadi da će je možda opet sresti.

[img][You must be registered and logged in to see this link.] [/img]
avatar
Lilip
Sweet VIP
Sweet VIP
Broj poruka : 438
Points : 464
Datum upisa : 22.01.2013
Godina : 40
Omiljeni citat : Kao cetiri zida,nada me cuva.Dodjes li,das li mi svetlo,meni ce dan osvanuti.Tvoja prolazna ljubav mene ne zna.U grudima ti kao ptica leprsa,jasno je...Pobjeci nemozes,izlaza nemas...Glas tvoga srca donosi te meni...Rec bice dovoljna,naci ce me srce tvoje.Rec ce poslusati u meni spavace ljubav tvoja.Jade koji peku,ugasice srce moje...Ljubav moja luda ,ne slusa,jasno je...Misli izgovaraju samo tvoje ime.Pobjeci nemogu,izlaza nemam.Glas tvoje duse mene doziva....

Re: La que no podía amar

taj Uto Avg 27 2013, 13:27
[img][You must be registered and logged in to see this link.] [/img]

Epizoda 006:

Ana Paula kaže Rogeliju da ga ne može promijeniti ona. On se mora promijeniti sam, a dobar je početak što to uopće želi.
Vanesa razgovara s Federicom o svojim osjećajima prema Rogeliju. Vanesa je zbunjena. Ne zna što osjeća, ali zna da želi rastavu.
Cynthia kaže Rogeliju da se Vanesa rastaje zbog njega zato što ga još voli, ali Rogelio joj odbrusi da mu je svejedno i da ne želi da se Vanesino ime spominje u kući.
Maria kaže Ani Pauli da se Rogelio mijenja. Drukčiji je prema Margaritu, a i spalio je Vanesinu sliku. Maria je moli da i dalje na taj način utječe na njega i možda će on postati opet onaj stari vedri Rogelio kakav je bio prije nesreće.
Gustavo dolazi na mjesto gdje je upoznao Anu Paulu, ali ondje naiđe na Rogelija.
Vanesa traži rastavu od Estebana.
Bruno pita Anu Paulu mogu li biti više od prijatelja.

[img][You must be registered and logged in to see this link.] [/img]

Epizoda 007:

Rogelio prekida razgovor Brune i Ane Paule. Ljubomoran je i pita o čemu su razgovarali, a Ana Paula odgovori da nije bilo ništa važno.
Rogelio objašnjava Ani Pauli zašto je takav. Ljudi u selu ga žale, a on to ne želi i draže mu je da ga se boje. Ana Paula je drukčija, ona ga ne žali i kao da ne vidi njegovu invalidnost kad razgovara s njim.
Ana Paula upoznaje Vanesu i predstavi joj se kao njegovateljica. Traži od Vanese da ne ide Rogeliju jer je on ionako ne želi vidjeti, ali Vanesa ne dopušta da je Rogeliova zaposlenica odvrati od nauma.
Gustavo ponovno odlazi na rijeku gdje je upoznao Anu Paulu. Razočaran je što je nema. Mercedes ga moli da zaboravi djevojku koju je sreo jedanput u životu i čija teta mu nije htjela reći čak ni gdje djevojka radi.
Ana Paula i Rogelio odlaze u staju. On joj ispriča kako mu se dogodila nesreća i kako je morao ubiti konja jer bi ostao invalid kao i on. Ana Paula se spotakne i padne Rogeliju u krilo.
Cynthia se žali Vanesi na Rogeliovu mrzovolju. Moli Vanesu da mu se vrati u nadi da će ga promijeniti. Misli da Rogelio još voli Vanesu.
Vanesa traži Rogelija, Ana Paula je zaustavlja, Rogelio joj oholo kaže da si previše dopušta jer ona je samo njegova njegovateljica.

[img][You must be registered and logged in to see this link.] [/img]

Epizoda 008:

Rosaura podsjeća Brunu da je obećao paziti na njezinu nećakinju i moli ga da joj kaže ako se neki dečko počne raspitivati za Anu Paulu.
Ana Paula plače i žali se Margaritu na Rogelija.
Maria poslije kaže Margaritu da se ne miješa u poslove odraslih.
Vanesa kaže Rogeliju da je zatražila rastavu. On je zaprosi, a ona oklijeva i kaže da još mora posvršavati neke poslove. Rogelio pobjesni i otjera je, a kad je Cynthia počne braniti, kaže joj da se i ona može izgubiti iz kuće i da može ponijeti samo ono što ima na sebi.
Vanesa kaže Bruni da je Rogelio još voli, da ju je zaprosio, ali kad je oklijevala s odgovorom, izbacio ju je s hacijende.
Ana Paula odlazi Rogeliju i daje otkaz jer ne može gledati kako on ponižava i vrijeđa ljude. Rogelio odgovori da njemu nitko ne daje otkaz.
Poslije Rogelio kaže Mariji da zove Anu Paulu na doručak. Maria odgovori da je njegovateljica već otputovala s hacijende.

[img][You must be registered and logged in to see this link.] [/img]

Epizoda 009:

Rogelio naređuje Bruni da potraži Anu Paulu i vrati je na hacijendu. Cynthia ga upozorava da ne stvara takvu buku zbog obične njegovateljice. Rogelio joj grubo kaže da zašuti.
Autobus kojim je Ana Paula otputovala se pokvario. Gustavo sasvim slučajno prolazi i ugleda Anu Paulu. Oni se sretni zagrle.
Efrain kaže da je njegovateljicu odvezao u selo. Rogelio ga tuče jer je to učinio bez njegova dopuštenja.
Poslije Cynthia tješi Efraina i kaže mu da ga jako voli iako među njima ne može biti ništa ozbiljno zbog staleških razlika.

[img][You must be registered and logged in to see this link.] [/img]

Epizoda 010:

Vanesa kaže Rogeliju da ga voli, ali da ga ništa nikada neće moliti. Cynthia nagovara Rogelija da oprosti Vanesi. On joj odgovori da su se njegovi osjećaji prema Vanesi ugasili. Dokaz je i to što nije ništa osjetio kad ga je poljubila.
Ana Paula stiže u tetinu kuću, ali je ova umjesto pozdrava pljusne. Gustavo, iznenađen, kaže Rosauri da prvo treba saslušati Anu Paulu, a Rosaura ga tada izbaci iz kuće.
Ana Paula kaže teti da više nikada neće raditi za Rogelija Montera.
I Gustavo ima problema na poslu. Inženjer je i gradnja hotela kakvu zahtjeva njegov šef izazvat će onečišćenje rijeke. Gustavo to odbija učiniti, a šef mu kaže da će onda naći drugog inženjera.
Bruno kaže Ani Pauli da je Rogelio zove natrag i da će joj utrostručiti plaću, samo da se vrati.
Rogeliju se vraća s odgovorom Ane Paule. Radit će za njega ako joj ispuni dva uvjeta.
Rogelio je bijesan. Njemu nitko ne postavlja uvjete. Ipak, želi ih čuti i sav je u čudu kad sazna da je jedan od uvjeta da prestane šibati ljude bičem.
Consuelo moli Rogelija dopuštenje da počne izlaziti s Efrainom. Cynthia je zapanjena kad to čuje.

[img][You must be registered and logged in to see this link.] [/img]

avatar
Lilip
Sweet VIP
Sweet VIP
Broj poruka : 438
Points : 464
Datum upisa : 22.01.2013
Godina : 40
Omiljeni citat : Kao cetiri zida,nada me cuva.Dodjes li,das li mi svetlo,meni ce dan osvanuti.Tvoja prolazna ljubav mene ne zna.U grudima ti kao ptica leprsa,jasno je...Pobjeci nemozes,izlaza nemas...Glas tvoga srca donosi te meni...Rec bice dovoljna,naci ce me srce tvoje.Rec ce poslusati u meni spavace ljubav tvoja.Jade koji peku,ugasice srce moje...Ljubav moja luda ,ne slusa,jasno je...Misli izgovaraju samo tvoje ime.Pobjeci nemogu,izlaza nemam.Glas tvoje duse mene doziva....

Re: La que no podía amar

taj Uto Avg 27 2013, 13:35
[img][You must be registered and logged in to see this link.] [/img]

Epizoda 011:

Rogelio je zaprepašten saznavši da mu Ana Paula postavlja zahtjeve. Rosaura tumači Ani Pauli da je Rogelio odrastao muškarac i da se neće pokoravati zahtjevima derišta. Pita je što kani učiniti kad ne budu više imali novca i kad izbace ih na ulicu kao beskućnike.
Cynthia je uzrujana jer je Efrain vara sa služavkom, ali kad on traži od nje da objave svijetu svoju vezu, ona ga grubo odbija.
Efrain se okomi na Consuelo da nije gazdu smjela tražiti dopuštenje da hodaju.
Gustavo daje Ani Pauli ulaznice za maturalnu zabavu za nju, njezinu tetu i brata.
David otpušta Gustava zato što ne želi raditi po njegovim specifikacijama. Gustavo mu prijeti da će ga prijaviti jer ne radi po zakonu.
Ana Paula traži posao u liječničkome klubu u kojem ju je Vanesa tako izogovarala da je odbijaju.
Bruno se uzrujao kad mu je Ana Paula rekla da ima dečka. Rogelio i Vanesa se poljube.

[img][You must be registered and logged in to see this link.] [/img]

Epizoda 012:

Ana Paula sa suzama u očima kaže Gustavu da je njezina teta žrtvovala cijeli život za nju, a sada je bolesna i treba pomoć i zato od nje traži da prihvati posao na hacijendi.
Gustavo se slaže da počne raditi na hacijendi, a možda poslije nađe dobar posao u Tuxtli. Dotad će joj Gustavo dolaziti u posjet na hacijendu.
Rosaura predlaže Bruni da se oženi Anom Paulom jer je on odgovorna osoba za razliku od Gustava koji čak ni nema posao.
Gustavo pokuša tužiti svoju tvrtku jer ne ispunjava zakonske uvjete gradnje, ali na sudu odbijaju prijavu jer nema čvrstih dokaza.
Tada odlazi u tvrtku kako bi se domogao nacrta, ali David se pojavi u zadnji čas i sprečava ga da ih uzme.
Ana Paula ipak odbije otići na hacijendu dok se Rogelio ne ispriča. On to tvrdoglavo odbija jer smatra da svatko ima svoju cijenu.
Upozorava Anu Paulu da o njoj ovisi i Miguelov posao.

[img][You must be registered and logged in to see this link.] [/img]

Epizoda 013:

Miguel kaže Ani Pauli da se ne brine zbog njega. Naći će on drugi posao.
Vanesa pita Rogelija ima li novu njegovateljicu. On misli kako ga je to pitala jer se boji da će sva briga za njega pasti na nju.
Vanesa se nada da će nakon vjenčanja živjeti u Tuxtli, ali Rogeliju ne pada na pamet da se seli s hacijende. Ipak, Vanesa misli da će ga s vremenom privoljeti na preseljenje.
Bruno poljubi Anu Paulu, Gustavova sestra to vidi i prijeti da će to ispričati bratu.
Federico upozori Rogelija da ne smije povrijediti Vanesu jer kći mu je nešto najvažnije u životu.
Rogelio kaže Cynthiji da se uda za Davida. Brak će pomoći i razvijanju zajedničkih poslova.
Ana Paula saznaje da je Miguel autom pregazio dvoje ljudi. Ako oni podlegnu ranama, on sigurno ide u zatvor.
Rogelio smišlja kako da to upotrijebi u svoju korist.

[img][You must be registered and logged in to see this link.] [/img]

Epizoda 014:

Dany doživi živčani slom kad čuje da je Miguel na rubu smrti. Ali tek što se osvijestio, Rosaura mu grubo kaže da je u nesreći izgubio tri prsta. Liječnici su jedan našli i spremni su operirati ako bude uplaćen novac za operaciju.
Rogelio nudi Ani Pauli pomoć. Dođe li raditi na hacijendu, platit će Miguelove bolničke i odvjetničke troškove.
Rosaura spletkari i kaže Gustavovoj sestri da Ana Paula uvijek sjedi na dva stolca i predlaže Mercedes da ugasi bratove nade u život s Anom Paulom.

[img][You must be registered and logged in to see this link.] [/img]

Epizoda 015:

Ana Paula kaže Rogeliju da želi posjetiti ljude koje je Miguel pogazio. On joj savjetuje da se ne miješa. Zapravo kaže joj da bi bilo najbolje da ti ljudi umru. Okrutno, ali najbolje za njezina brata. Jer ako prežive i ostanu invalidi, morat će ih uzdržavati.
Mercedes histerično pita Davida gdje je njezin brat. Otišao je, kaže David, a i njoj prijeti da će je izbaciti iz tvrtke uz pomoć zaštitara.
Bruno pita Anu Paulu što je sve spremna žrtvovati za obitelj. Sve osim dostojanstva, kaže ona.
Bruno je dalje pita bi li se udala bez ljubavi. Ako je zaljubljena, udaja dolazi u obzir, odgovara ona.
Esteban nađe Vanesu i Rogelija kako se ljube. Bijesno izjavljuje da će joj dati rastavu i upozorava Rogelija da će ga Vanesa prevariti baš kao što je prevarila i njega.
Bruno kaže Mercedes da hoda s Anom Paulom, da zna za Gustava, ali joj to oprašta jer je voli.

[img][You must be registered and logged in to see this link.] [/img]

avatar
Lilip
Sweet VIP
Sweet VIP
Broj poruka : 438
Points : 464
Datum upisa : 22.01.2013
Godina : 40
Omiljeni citat : Kao cetiri zida,nada me cuva.Dodjes li,das li mi svetlo,meni ce dan osvanuti.Tvoja prolazna ljubav mene ne zna.U grudima ti kao ptica leprsa,jasno je...Pobjeci nemozes,izlaza nemas...Glas tvoga srca donosi te meni...Rec bice dovoljna,naci ce me srce tvoje.Rec ce poslusati u meni spavace ljubav tvoja.Jade koji peku,ugasice srce moje...Ljubav moja luda ,ne slusa,jasno je...Misli izgovaraju samo tvoje ime.Pobjeci nemogu,izlaza nemam.Glas tvoje duse mene doziva....

Re: La que no podía amar

taj Uto Avg 27 2013, 13:39
[img][You must be registered and logged in to see this link.] [/img]

Originalna verzija telenovele LA QUE NO PODIA AMAR snimljena je davne 1986 godine pod imenom "Monte Calvario".Glavne uloge su igrali Edit Gonzales i Arturo Peniče dok je Giljermo Kapetiljo odigrao vrlo zahtevnu ulogu nepokretnog Rohelia.
avatar
Lilip
Sweet VIP
Sweet VIP
Broj poruka : 438
Points : 464
Datum upisa : 22.01.2013
Godina : 40
Omiljeni citat : Kao cetiri zida,nada me cuva.Dodjes li,das li mi svetlo,meni ce dan osvanuti.Tvoja prolazna ljubav mene ne zna.U grudima ti kao ptica leprsa,jasno je...Pobjeci nemozes,izlaza nemas...Glas tvoga srca donosi te meni...Rec bice dovoljna,naci ce me srce tvoje.Rec ce poslusati u meni spavace ljubav tvoja.Jade koji peku,ugasice srce moje...Ljubav moja luda ,ne slusa,jasno je...Misli izgovaraju samo tvoje ime.Pobjeci nemogu,izlaza nemam.Glas tvoje duse mene doziva....

Re: La que no podía amar

taj Uto Avg 27 2013, 13:40
[img][You must be registered and logged in to see this link.] [/img]

FB stranica serije
[You must be registered and logged in to see this link.]


Poslednji izmenio Lilip dana Čet Avg 29 2013, 13:47, izmenjeno ukupno 1 puta
avatar
Lilip
Sweet VIP
Sweet VIP
Broj poruka : 438
Points : 464
Datum upisa : 22.01.2013
Godina : 40
Omiljeni citat : Kao cetiri zida,nada me cuva.Dodjes li,das li mi svetlo,meni ce dan osvanuti.Tvoja prolazna ljubav mene ne zna.U grudima ti kao ptica leprsa,jasno je...Pobjeci nemozes,izlaza nemas...Glas tvoga srca donosi te meni...Rec bice dovoljna,naci ce me srce tvoje.Rec ce poslusati u meni spavace ljubav tvoja.Jade koji peku,ugasice srce moje...Ljubav moja luda ,ne slusa,jasno je...Misli izgovaraju samo tvoje ime.Pobjeci nemogu,izlaza nemam.Glas tvoje duse mene doziva....

Re: La que no podía amar

taj Uto Avg 27 2013, 14:19
Službena internet stranica:
[You must be registered and logged in to see this link.]

Promo trailer :

[You must be registered and logged in to see this link.]
avatar
Lilip
Sweet VIP
Sweet VIP
Broj poruka : 438
Points : 464
Datum upisa : 22.01.2013
Godina : 40
Omiljeni citat : Kao cetiri zida,nada me cuva.Dodjes li,das li mi svetlo,meni ce dan osvanuti.Tvoja prolazna ljubav mene ne zna.U grudima ti kao ptica leprsa,jasno je...Pobjeci nemozes,izlaza nemas...Glas tvoga srca donosi te meni...Rec bice dovoljna,naci ce me srce tvoje.Rec ce poslusati u meni spavace ljubav tvoja.Jade koji peku,ugasice srce moje...Ljubav moja luda ,ne slusa,jasno je...Misli izgovaraju samo tvoje ime.Pobjeci nemogu,izlaza nemam.Glas tvoje duse mene doziva....

Re: La que no podía amar

taj Uto Avg 27 2013, 14:32
Kratka biografija glumaca

[img][You must be registered and logged in to see this link.] [/img]

Ana Brenda Contreras

Ana Brenda Contreras je glumica rođena 24.12.1986. godine u Dominikanskoj Republici.

U petnaestoj godini, sudjeluje u reality showu "Pop stars", gdje dolazi do finala, i time osvojila mjesto u pop grupi T'detila, s kojom je snimila i album. Nakon tog uspjeha, 2003. godine upisuje Televisin Centro de Educacion Artistica (CEA), gdje studira i 2005. godine završava glumu.

Glumačku karijeru započinje iste godine malom ulogom u telenoveli Barrera de amor, uz Aarona Diaza i Carrilla Yadhira pod vodstvom Ernesta Alonsa. Nakon toga se u potpunosti afirmira u telenoveli Duelo de pasiones. Ipak, najveće dostignuće je ostvarila 2009. godine, kada joj je producentica Carla Estrada ponudila ulogu antagonistice Maure Albarran u telenoveli Sortilegio.

Filmografija:

La que no podia amar (2011)
Teresa (2010)
Sortilegio (2009)
Cabeza de buda (2009)
Mujeres asesinas (2009)
Violeta Madrigal (2009)
Juro que te amo (2008)
Divina confusion (2008)
Duelo de pasiones (2006)
Barrera de amor (2005)
avatar
Lilip
Sweet VIP
Sweet VIP
Broj poruka : 438
Points : 464
Datum upisa : 22.01.2013
Godina : 40
Omiljeni citat : Kao cetiri zida,nada me cuva.Dodjes li,das li mi svetlo,meni ce dan osvanuti.Tvoja prolazna ljubav mene ne zna.U grudima ti kao ptica leprsa,jasno je...Pobjeci nemozes,izlaza nemas...Glas tvoga srca donosi te meni...Rec bice dovoljna,naci ce me srce tvoje.Rec ce poslusati u meni spavace ljubav tvoja.Jade koji peku,ugasice srce moje...Ljubav moja luda ,ne slusa,jasno je...Misli izgovaraju samo tvoje ime.Pobjeci nemogu,izlaza nemam.Glas tvoje duse mene doziva....

Re: La que no podía amar

taj Uto Avg 27 2013, 14:35
Jorge Salinas
[img][You must be registered and logged in to see this link.] [/img]

Jorge Salinas Perez je meksički glumac rođen 27.07.1968. godine u Tlaltenangu.

Jorge je od malih nogu htio biti pilot. Ipak, u dvadesetoj, nakon odglumljene role u predstavi, Jorge upisuje i završava poznatu glumačku školu Centro de Educacion Artistico de Televisa. Ubrzo nakon završetka studija na CEA, prvu priliku dobiva u telenoveli Valeria y Maximiliano 1992 godine.
Jorge iz kratke veze s kubanskim modelom i glumicom Adrianom Catano ima kći Gabrielu (rođenu 1996. godine u Miamiju), koju je priznao nakon mnogih kontroverzi vezanih uz očinstvo. Bio je oženjen sa Fatimom Boggio, s kojom ima blizance Santiaga i Jorge Emilia (rođene 2005. godine), no par se rastao nakon što ga je ona tužila za nasilje u obitelji.

Jorge je trenutno u vezi sa poznatom glumicom Elizabeth Alvarez.

Filmografija:

La otra familia (2011)
Fuego en la sangre (2008)
La fea mas bella (2006)
La esposa virgen (2005)
Mariana de la noche (2003)
La hija del canibal (2003)
Las vias del amor (2002)
Atrevete a olvidarme (2001)
Mi destino eres tu (2000)
Amores perros (2000)

Sexo, pudor y lagrimas (1999)
Tres mujeres (1999)
Maria Isabel (1997)
Mi querida Isabel (1997)
Mujer, casos de la vida real (1996)
Cancion de amor (1996)
Morelia (1995)
Dos mujeres, un camino (1993)
Magica juventud (1992)
El abuelo y yo (1992)
Como cualquier noche (1992)
Valeria y Maximiliano (1992)
Cadenas de amargura (1991)
Viva el chubasco (1983)
avatar
Lilip
Sweet VIP
Sweet VIP
Broj poruka : 438
Points : 464
Datum upisa : 22.01.2013
Godina : 40
Omiljeni citat : Kao cetiri zida,nada me cuva.Dodjes li,das li mi svetlo,meni ce dan osvanuti.Tvoja prolazna ljubav mene ne zna.U grudima ti kao ptica leprsa,jasno je...Pobjeci nemozes,izlaza nemas...Glas tvoga srca donosi te meni...Rec bice dovoljna,naci ce me srce tvoje.Rec ce poslusati u meni spavace ljubav tvoja.Jade koji peku,ugasice srce moje...Ljubav moja luda ,ne slusa,jasno je...Misli izgovaraju samo tvoje ime.Pobjeci nemogu,izlaza nemam.Glas tvoje duse mene doziva....

Re: La que no podía amar

taj Uto Avg 27 2013, 14:39
Jose Ron

[img][You must be registered and logged in to see this link.] [/img]

Jose Ron je meksički glumac rođen 08.08.1981. godine u Guadalajari.

Puno ime mu je Edgar Jose Ron Vazquez, a visok je 177 cm.

Josea je snažno povezan sa trojicom braće, Alejandrom, Javierom i Alexanderom i jako mu nedostaju kad je zbog snimanja udaljen od obitelji.

Od mladosti je želio biti glumac i završio je prestižnu Televisinu umjetničku školu Centro de Educacion Artistica (CEA). Nakon toga se profilirao za uloge u telenovelama. Hollywoodski uzori su mu Edward Norton, Mel Gibson i Robert De Niro, a meksički Jesus Ochoca Diego Luna i Gael Garcia.

Atletski izgled Jose zahvaljuje višegodišnjem igranju nogometa i tenisa, te redovitim odlascima u teretanu.

Filmografija:

Cuando me enamoro (2010)
Los exitosos Perez (2010)
Locas de amor (2009)
Juro que te amo (2008)
Muchachitas como tu (2007)
Codigo postal (2006)
Rebelde (2006)
Bajo el mismo techo (2005)
Mujer de madera (2004)
avatar
Lilip
Sweet VIP
Sweet VIP
Broj poruka : 438
Points : 464
Datum upisa : 22.01.2013
Godina : 40
Omiljeni citat : Kao cetiri zida,nada me cuva.Dodjes li,das li mi svetlo,meni ce dan osvanuti.Tvoja prolazna ljubav mene ne zna.U grudima ti kao ptica leprsa,jasno je...Pobjeci nemozes,izlaza nemas...Glas tvoga srca donosi te meni...Rec bice dovoljna,naci ce me srce tvoje.Rec ce poslusati u meni spavace ljubav tvoja.Jade koji peku,ugasice srce moje...Ljubav moja luda ,ne slusa,jasno je...Misli izgovaraju samo tvoje ime.Pobjeci nemogu,izlaza nemam.Glas tvoje duse mene doziva....

Re: La que no podía amar

taj Uto Avg 27 2013, 14:42
Susana Gonzalez

[img][You must be registered and logged in to see this link.] [/img]

Meksička glumica Susana Gonzalez je rođena 2.10.1973. godine u malom selu Calera de Victor Rosales u blizini grada Zacatecas.

Još kao malena htjela je postati glumica. Nakon što je pobijedila na izboru za Miss u svom gradu dobila je priliku studirati glumu u Mexico Cityu. Kad je napunila 18 godina dobila je stipendiju od glumačke akademije Televisa's, Centro de Educacion Artistica. U želji da postane glumica, preselila iz Calera u Mexico City, uz veliki poticaj i podršku obitelji.

Glumačku karijeru započela je ulogom Norme u sapunici Sentimientos Ajenos. Otada ostvaruje širok repertoar uloga, od okrutne žene u Amigas y rivales do drage i naivne cure u Entre el amor y el odio.

Svjetsku slavu postiže 2004. godine ulogom u filmu Al otro lado, španjolske, marokanske i meksičke produkcije.

2006. godine prihvatila je ulogu u plesnom show Bailando por la Boda de Mis Suenos. Nije osvojila prvo mjesto ali je karizmom i ljepotom osvojila publiku i suce.

Filmografija:

Pasion (2007)
Sexo y otros secretos (2007)
Chinango (2007)
Heridas de amor (2006)
El Amor no tiene precio (2005)
Cicatrices (2005)
Hospital el paisa (2004)
Al otro lado (2004)
Silencio profundo (2003)
Velo de novia (2003)
Entre el amor y el odio (2002)
Amigas y rivales (2001)
Rayito de luz (2000)
Mujeres enganadas (2000)

Amor gitano (1999)
Rosalinda (1999)
Cuento de Navidad (1999)
Que vivan los muertos (1998)
Preciosa (1998)
Atomica (1998)
Que nos pasa (1998)
Maria Isabel (1997)
Sentimientos ajenos (1996)
Baila conmigo (1992)
avatar
Lilip
Sweet VIP
Sweet VIP
Broj poruka : 438
Points : 464
Datum upisa : 22.01.2013
Godina : 40
Omiljeni citat : Kao cetiri zida,nada me cuva.Dodjes li,das li mi svetlo,meni ce dan osvanuti.Tvoja prolazna ljubav mene ne zna.U grudima ti kao ptica leprsa,jasno je...Pobjeci nemozes,izlaza nemas...Glas tvoga srca donosi te meni...Rec bice dovoljna,naci ce me srce tvoje.Rec ce poslusati u meni spavace ljubav tvoja.Jade koji peku,ugasice srce moje...Ljubav moja luda ,ne slusa,jasno je...Misli izgovaraju samo tvoje ime.Pobjeci nemogu,izlaza nemam.Glas tvoje duse mene doziva....

Re: La que no podía amar

taj Čet Avg 29 2013, 13:55
Fabian Robles

[img][You must be registered and logged in to see this link.] [/img]


Fabian Robles je meksički glumac rođen 16.4.1974. godine u gradu Leonu.

Filmografija:

Guadalupe (2006)
La Verdad oculta (2006)
Vecinos (2005)
Apuesta por un amor (2004)
Amy, la nina de la mochila azul (2004)
Clase 406 (2003)
Entre el amor y el odio (2002)
Primer amor... tres anos despues (2001)
Mujer, casos de la vida real (2001)
Primer amor (2000)

Tres mujeres (1999)
Sin ti (1998)
Amada enemiga (1997)
El Vuelo del aguila (1996)
Te sigo amando (1996)
Lazos de amor (1996)
Bajo un mismo rostro (1995)
avatar
Lilip
Sweet VIP
Sweet VIP
Broj poruka : 438
Points : 464
Datum upisa : 22.01.2013
Godina : 40
Omiljeni citat : Kao cetiri zida,nada me cuva.Dodjes li,das li mi svetlo,meni ce dan osvanuti.Tvoja prolazna ljubav mene ne zna.U grudima ti kao ptica leprsa,jasno je...Pobjeci nemozes,izlaza nemas...Glas tvoga srca donosi te meni...Rec bice dovoljna,naci ce me srce tvoje.Rec ce poslusati u meni spavace ljubav tvoja.Jade koji peku,ugasice srce moje...Ljubav moja luda ,ne slusa,jasno je...Misli izgovaraju samo tvoje ime.Pobjeci nemogu,izlaza nemam.Glas tvoje duse mene doziva....

Re: La que no podía amar

taj Čet Avg 29 2013, 13:56
Marco Mendez

[img][You must be registered and logged in to see this link.] [/img]

Marco Mendez je meksički glumac rođen 1.10.1976. godine u gradu Uruapan.

Puno ime mu je Marco Anibal Mendez Ramirez.

Od 1999.-2001. godine studira arhitekturu na Tecnologico Instituto de Estudios Superiores de Occidente, no u petom semestru prekida studuj i započinje glumačku karijeru.

Prvu ozbiljniju ulogu ostvario je u telenoveli Las Vías del amor producenta Emilia Larrosa. Ipak, najzapaženiju ulogu ostvaruje u telenoveli La Verdad oculta 2006. godine.

Filmografija:

Querida enemiga (2008)
Muchachitas como tu (2007)
Ugly Betty (2006)
La Verdad oculta (2006)
Contra viento y marea (2005)
Rubi (2004)
Mujer de madera (2004)
Amar otra vez (2004)
Rubi (2004)
Blind Heat (2002)
Las Vias del amor (2002)
Salome (2001)
avatar
Lilip
Sweet VIP
Sweet VIP
Broj poruka : 438
Points : 464
Datum upisa : 22.01.2013
Godina : 40
Omiljeni citat : Kao cetiri zida,nada me cuva.Dodjes li,das li mi svetlo,meni ce dan osvanuti.Tvoja prolazna ljubav mene ne zna.U grudima ti kao ptica leprsa,jasno je...Pobjeci nemozes,izlaza nemas...Glas tvoga srca donosi te meni...Rec bice dovoljna,naci ce me srce tvoje.Rec ce poslusati u meni spavace ljubav tvoja.Jade koji peku,ugasice srce moje...Ljubav moja luda ,ne slusa,jasno je...Misli izgovaraju samo tvoje ime.Pobjeci nemogu,izlaza nemam.Glas tvoje duse mene doziva....

Re: La que no podía amar

taj Čet Avg 29 2013, 14:17
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]  " />
LINKOVI ZA GLEDANJE

Link za epizodu 001

[You must be registered and logged in to see this link.]

002

[You must be registered and logged in to see this link.]

003

[You must be registered and logged in to see this link.]  

004

[You must be registered and logged in to see this link.]

005

[You must be registered and logged in to see this link.]  

006

[You must be registered and logged in to see this link.]

007

[You must be registered and logged in to see this link.]

008

[You must be registered and logged in to see this link.]

009

[You must be registered and logged in to see this link.]

010

[You must be registered and logged in to see this link.]


Poslednji put izmenio Lilip dana Čet Avg 29 2013, 14:28, izmenio ukupno 3 puta
avatar
Jelenak
Sweet Admin
Sweet Admin
Broj poruka : 11043
Points : 13197
Datum upisa : 25.05.2012
Omiljeni citat : " Ako biraš između osećaja i mišljenja drugih ljudi, biraj ono što će te usrećiti. "
http://brbljaonica.serbianforum.info

Re: La que no podía amar

taj Čet Avg 29 2013, 14:25

Canim linkove za downlaod prebaci u temi download serija, tamo sam otvorila posebnu temu videćeš download latino serija i tu ubacuj linkove za latino serije, da bude preglednije. zagrljaj 
avatar
Lilip
Sweet VIP
Sweet VIP
Broj poruka : 438
Points : 464
Datum upisa : 22.01.2013
Godina : 40
Omiljeni citat : Kao cetiri zida,nada me cuva.Dodjes li,das li mi svetlo,meni ce dan osvanuti.Tvoja prolazna ljubav mene ne zna.U grudima ti kao ptica leprsa,jasno je...Pobjeci nemozes,izlaza nemas...Glas tvoga srca donosi te meni...Rec bice dovoljna,naci ce me srce tvoje.Rec ce poslusati u meni spavace ljubav tvoja.Jade koji peku,ugasice srce moje...Ljubav moja luda ,ne slusa,jasno je...Misli izgovaraju samo tvoje ime.Pobjeci nemogu,izlaza nemam.Glas tvoje duse mene doziva....

Re: La que no podía amar

taj Pet Avg 30 2013, 17:27
[img][You must be registered and logged in to see this link.] [/img]

011

[You must be registered and logged in to see this link.]

012

[You must be registered and logged in to see this link.]

013

[You must be registered and logged in to see this link.]

014

[You must be registered and logged in to see this link.]

015

[You must be registered and logged in to see this link.]
avatar
Lilip
Sweet VIP
Sweet VIP
Broj poruka : 438
Points : 464
Datum upisa : 22.01.2013
Godina : 40
Omiljeni citat : Kao cetiri zida,nada me cuva.Dodjes li,das li mi svetlo,meni ce dan osvanuti.Tvoja prolazna ljubav mene ne zna.U grudima ti kao ptica leprsa,jasno je...Pobjeci nemozes,izlaza nemas...Glas tvoga srca donosi te meni...Rec bice dovoljna,naci ce me srce tvoje.Rec ce poslusati u meni spavace ljubav tvoja.Jade koji peku,ugasice srce moje...Ljubav moja luda ,ne slusa,jasno je...Misli izgovaraju samo tvoje ime.Pobjeci nemogu,izlaza nemam.Glas tvoje duse mene doziva....

Re: La que no podía amar

taj Pet Avg 30 2013, 17:31
[img][You must be registered and logged in to see this link.] [/img]

Takodje seriju mozete pratiti i na sajtu [You must be registered and logged in to see this link.]

Link je: [You must be registered and logged in to see this link.]

sa tim da napomenem da na ovom linku 1 epizoda nije u redu ali ostale funkcionisu bez problema
avatar
Lilip
Sweet VIP
Sweet VIP
Broj poruka : 438
Points : 464
Datum upisa : 22.01.2013
Godina : 40
Omiljeni citat : Kao cetiri zida,nada me cuva.Dodjes li,das li mi svetlo,meni ce dan osvanuti.Tvoja prolazna ljubav mene ne zna.U grudima ti kao ptica leprsa,jasno je...Pobjeci nemozes,izlaza nemas...Glas tvoga srca donosi te meni...Rec bice dovoljna,naci ce me srce tvoje.Rec ce poslusati u meni spavace ljubav tvoja.Jade koji peku,ugasice srce moje...Ljubav moja luda ,ne slusa,jasno je...Misli izgovaraju samo tvoje ime.Pobjeci nemogu,izlaza nemam.Glas tvoje duse mene doziva....

Re: La que no podía amar

taj Sub Sep 07 2013, 15:37
[img][You must be registered and logged in to see this link.] [/img]

016

[You must be registered and logged in to see this link.]

017

[You must be registered and logged in to see this link.]

018

[You must be registered and logged in to see this link.]

019

[You must be registered and logged in to see this link.]

020

[You must be registered and logged in to see this link.]

021

[You must be registered and logged in to see this link.]

022

[You must be registered and logged in to see this link.]

023

[You must be registered and logged in to see this link.]
avatar
Lilip
Sweet VIP
Sweet VIP
Broj poruka : 438
Points : 464
Datum upisa : 22.01.2013
Godina : 40
Omiljeni citat : Kao cetiri zida,nada me cuva.Dodjes li,das li mi svetlo,meni ce dan osvanuti.Tvoja prolazna ljubav mene ne zna.U grudima ti kao ptica leprsa,jasno je...Pobjeci nemozes,izlaza nemas...Glas tvoga srca donosi te meni...Rec bice dovoljna,naci ce me srce tvoje.Rec ce poslusati u meni spavace ljubav tvoja.Jade koji peku,ugasice srce moje...Ljubav moja luda ,ne slusa,jasno je...Misli izgovaraju samo tvoje ime.Pobjeci nemogu,izlaza nemam.Glas tvoje duse mene doziva....

Re: La que no podía amar

taj Sub Sep 07 2013, 16:10
[img][You must be registered and logged in to see this link.] [/img]

SADRZAJ EPIZODA

Epizoda 016

Rogelio pita Rosauru zašto ne radi ako joj toliko treba novac. Bolesna sam, kaže ona, a i nema ničega lošega u tome da želi najbolje za Anu Paulu. Riječ po riječ i počnu se vrijeđati, on njoj kaže da želi živjeti na tuđi račun, a ona njemu da je bogalj. Sitnica uz ponudu koju ima za Anu Paulu, kaže on. Predlaže joj da se vjenčaju uz predbračni ugovor. On želi svijetu pokazati da može imati svaku ženu koju poželi.
Gustava su našli brutalno pretučena i dehidrirana. Bez osobne je i nitko ne zna tko je on, tako da nije obaviještena ni njegova sestra.
Rogelio kaže Davidu da povuče optužbe protiv Miguela.
Bruno pita Rogelija kani li nastaviti s Vanesom, a ovaj odgovara da će se oženiti prije nego što itko misli. Vanesa prisluškuje taj razgovor i pita Rogelija hoće li se uskoro oženiti njome. On je pita je li sigurna da to želi. Ana Paula istodobno kaže Dany da se Rogelio želi oženiti njome i da će pomoći njezinu bratu.
Gustavo uspije liječniku dati Mercedesin telefonski broj i liječnik je nazove.

[img][You must be registered and logged in to see this link.] [/img]

Epizoda 017

Mercedes sluša Gustavov slabi glas. Rosaura gnjavi Anu Paulu da prihvati prošnju. Ana Paula odgovara da prvo moraju naći Gustava.
Miguelov je slučaj kritičan. Rogelio preko Brune poručuje Ani Pauli da čini sve kako bi mu pomogao.

[img][You must be registered and logged in to see this link.] [/img]

Epizoda 018

David prosi Cynthiju. Prerano je, kaže ona, a David joj odgovara da više nisu tako mladi i da je neće čekati dovijeka. Cynthia traži da pričekaju do vjenčanja Rogelija i Vanese.
Rosaura i dalje gnjavi Anu Paulu da se uda za Rogelija, a od njega traži novac kako bi platila stanarinu. On odgovori da će joj kupiti kuću ako Ana Paula pristane na vjenčanje.

[img][You must be registered and logged in to see this link.] [/img]

Epizoda 019

Dany zove Mercedes da joj izrazi sućut. Ana Paula zgrabi telefon i Mercedes viče na nju da ih ne može prestati gnjaviti ni u tako teškim trenucima, ali joj ne kaže da joj nije umro brat, nego otac.
Rosaura optužuje Rogelija da je istodobno planirao vjenčanje s bivšom djevojkom i prosio njezinu nećakinju i da je zbog te sramote mora obeštetiti, ali on je otjera riječima da im je već dovoljno platio: odštetu obiteljima unesrećenih, Miguelove odvjetničke troškove, kao i bolnicu.

[img][You must be registered and logged in to see this link.] [/img]

Epizoda 020

Rosaura kaže Bruni da je sad trenutak da pridobije Anu Paulu. Gustavo je umro i treba joj utjeha. Ali Brunu više ne zanima Ana Paula. On ima druge planove.
Rogelio kaže da ga ne zanima djevojka koja se nema komu okrenuti i traži pomoć, on želi odlučnu i prkosnu Anu Paulu. Ona se okrene da ode, a on je zove da se vrati. Vjenčat će se, ali to mora biti još ovaj mjesec i vjenčanje će se potajno održati na hacijendi.

[img][You must be registered and logged in to see this link.] [/img]

Epizoda 021

Mercedes kaže Rociju da Ani Pauli nikada nije razjasnila da joj je umro otac, a ne brat. Ali to je jedini način da Ana Paula prestane tražiti Gustava.
Gustavo pita Mercedes za Anu Paulu, ali ona mi kaže da ju je vidjela kako se ljubi s drugim.
Bruno otkrije da je umro Gustavo stariji, a ne mlađi, ali ne otkrije to Ani Pauli. Vanesa dolazi u bolnicu i napadne Anu Paulu da je Rogelio njezin zaručnik. Poslije Bruni govori da će naći načina da spriječi Rogelija da pomaže obitelji Ane Paule jednom kad se vjenčaju.

[img][You must be registered and logged in to see this link.] [/img]

Epizoda 022

Ana Paula se suznih očiju prisjeća Gustava, a Rosaura joj govori da joj je dečko mrtav i da ona mora nastaviti sa svojim životom te da je život njezina brata u njezinim rukama.
Rogelio kaže Ani Pauli da idući dan odlaze na hacijendu, a kad Ana Paula pita zašto tako brzo, on kaže da je sve to točno prema ugovoru i da je on održao svoj dio pogodbe.
Rosaura sreće Gustava i kaže mu da je Ana Paula povrijeđena i razočarana i da je već našla drugog muškarca koji je voli i pomaže joj pa neka je stoga zaboravi.
Elena tumači Ani Pauli da je vjenčanje s Rogeliom mana s neba. Ne mora ići s njim u krevet, a kakve sve pogodnosti joj se otvaraju u životu!
Gustavo odlazi k Mercedes! Sad možeš biti zadovoljna, kaže joj. Ana Paula ga nikad nije ni voljela kad se tako brzo utješila drugim.

[img][You must be registered and logged in to see this link.] [/img]

Epizoda 023

Rogelio kaže Bruni da učini sve kako Miguel ne bi ponovno završio u zatvoru. Iako to nije lako, Bruno mora slušati svoga nalogodavca.
Miguel zahvali Rogeliju na pomoći, ali i kaže kako ne želi da se njegova sestra uda za njega. Rogelio ga uvjerava da je tako najbolje jer je dečko Ane Paule umro i ona sada nema nikoga.
Ana Paula kaže Miguelu da ne voli Rogelija, ali mu je zahvalna.
Margarito kaže Cynthiji da je Efrain toliko tjerao njezinu kobilu da je ona lipsala i uginula jer joj je srce popustilo. Cynthia na to pljusne Efraina. Kaže mu da će sve reći Rogeliju.
Kad Federico ugleda Anu Paulu, kaže joj da je slična njegovoj kćeri Vanesi.
Rogelio vodi Anu Paulu u draguljarnicu da izabere zaručnički prsten i vjenčane prstene. Na kraju jednogodišnjeg braka zacrtanog ugovorom mora mu prstene vratiti.
Vanesa priređuje zabavu na kojoj joj Rogelio kaže da shvaća zašto ga je ostavila prvi put: jer ga nije voljela toliko da se uda za invalida. Ovaj put on je zaključio da je ne voli toliko da bi se oženio njome.

[img][You must be registered and logged in to see this link.] [/img]

Epizoda 024

Rogelio kaže Vanesi da je vrijeme da raskinu zaruke. Federico, bijesan kaže da ga više nikada ne želi vidjeti ni poslovno. Rogelio se slaže, ali kako je poslovni dogovor već potpisan, podsjeća ga da jednostrani raskid ugovora povlači i novčane penale. To je klauzula koja je u ugovor ušla na Federicovo inzistiranje.
Vanesa traži od oca da raskine ugovor s Rogeliom i ona se zaklinje da će mu se kad-tad osvetiti.
Cynthia je na Vanesinoj strani. Kaže Rogeliju da je Vanesa raskinula zaruke iz osjećaja straha i nesigurnosti, a on je sve do tančina isplanirao unaprijed kako bi je ponizio u javnosti.
Rogelio u bijesu pokuša udariti Efraina kad sazna za njegovu surovost prema Cynthijinoj kobili. Ana Paula ga spriječi u nakani i on se obori na nju da još nisu vjenčani, a već ima prigovore na nju. Prvi je što ne voli da mu ona proturječi pred drugima te da se ponaša prema njemu previše formalno. Ipak su oni sada zaručeni.

[img][You must be registered and logged in to see this link.] [/img]

Epizoda 025

Federico kaže Vanesi da će morati platiti milijune pesosa odštete ako raskine ugovor s Rogeliom. Ali učinit će to da nju usreći. Vanesa ne želi da njezin otac plati toliki novac te mu kaže da ne raskida ugovor, a ona će već naći načina da se osveti.
Cynthia se bijesno obara na Rosauru i tvrdi kako je ona vjerojatno kumovala zarukama Rogelija i Ane Paule. Poslije Cynthia kaže Vanesi da se Rogelio ženi njegovateljicom.
Rogelio vodi Anu Paulu helikopterom u razgled imanja i govori joj da će sve to biti njezino kad se vjenčaju i da bi se već trebala ponašati kao vlastelinka.
Cynthia prezirno govori Ani Pauli da ju je Rogelio iskoristio kako bi se osvetio Vanesi, ali da zapravo još voli i uvijek će voljeti samo svoju bivšu djevojku.
Rogelio daje Ani Pauli ogrlicu i traži da je ona nosi. Ta je ogrlica poput pseće, kaže ona tužno i na njoj piše ime vlasnika. Rogelio odgovori kako želi da svi znaju da je ona njegova, barem tu godinu dana na koliko je njihov predbračni ugovor potpisan.

[img][You must be registered and logged in to see this link.] [/img]
avatar
Miss.Funkcionerka
Sweet VIP
Sweet VIP
Broj poruka : 1686
Points : 1830
Datum upisa : 12.11.2012
Omiljeni citat : Ne mogu vam dati recept za uspeh, mogu vam dati recept za neuspeh: ugađajte svakome.

Re: La que no podía amar

taj Ned Sep 08 2013, 02:20
Hi  Hello querida, girl dance girl dance  odgledala sam 1. epku i hahahaha, prvo začudilo me kako se sve expresno završava u epkci, hahahaha , nema ono slow motion kao u turskim serijama. Super je serija, hitična mi je tetka podvodačica i Bruno sa njegovom blanš kosicom hahahah,kao pu pu ne daj bože - trandža neka, ali dobro, skontala sam da će se zaljubiti u Anu i Rohelio će se isto zaljubiti u Anu, Ana će se pomučiti malo sa Roheliom. Dadilja je Roheliova mama - sto posto sam sigurna ! E sad ne sećam se košmara, i kako li je Rohelio ostao nepokretan..ali serija je puna strastiii...mmm.... like, like, like - u stvari - me gusta...ovo su Latino seriijeee.... pozz amiga kissiccccc kissiccccc 
avatar
Lilip
Sweet VIP
Sweet VIP
Broj poruka : 438
Points : 464
Datum upisa : 22.01.2013
Godina : 40
Omiljeni citat : Kao cetiri zida,nada me cuva.Dodjes li,das li mi svetlo,meni ce dan osvanuti.Tvoja prolazna ljubav mene ne zna.U grudima ti kao ptica leprsa,jasno je...Pobjeci nemozes,izlaza nemas...Glas tvoga srca donosi te meni...Rec bice dovoljna,naci ce me srce tvoje.Rec ce poslusati u meni spavace ljubav tvoja.Jade koji peku,ugasice srce moje...Ljubav moja luda ,ne slusa,jasno je...Misli izgovaraju samo tvoje ime.Pobjeci nemogu,izlaza nemam.Glas tvoje duse mene doziva....

Re: La que no podía amar

taj Ned Sep 08 2013, 11:20
Rekla sam ti ja canim da se neces pokajati ako pocnes da gledas dfaet 
jos samo da nasu Jellu nagovorimo da i ona pocne da gleda,
ova serija je za mene pravo opustanje sad pred ovu napornu sezonu koja nam sledi sa nasim omiljenim Turcima :D 
avatar
Lilip
Sweet VIP
Sweet VIP
Broj poruka : 438
Points : 464
Datum upisa : 22.01.2013
Godina : 40
Omiljeni citat : Kao cetiri zida,nada me cuva.Dodjes li,das li mi svetlo,meni ce dan osvanuti.Tvoja prolazna ljubav mene ne zna.U grudima ti kao ptica leprsa,jasno je...Pobjeci nemozes,izlaza nemas...Glas tvoga srca donosi te meni...Rec bice dovoljna,naci ce me srce tvoje.Rec ce poslusati u meni spavace ljubav tvoja.Jade koji peku,ugasice srce moje...Ljubav moja luda ,ne slusa,jasno je...Misli izgovaraju samo tvoje ime.Pobjeci nemogu,izlaza nemam.Glas tvoje duse mene doziva....

Re: La que no podía amar

taj Ned Sep 08 2013, 14:02
[img][You must be registered and logged in to see this link.] [/img]

"Monte Calvario"-originalna verzija telenovele "Zabranjena žena"

Davne 1986 godine snimljena je telenovela "Monte Calvario"-(Planina Kalvario) sa Edit Gonzales i Arturom Peničeom u glavnim ulogama.Uzbudljiva ljubavna priča o mladoj medicinskoj sestri koja je njegujući okrutnog vlasnika jedne od najvećih hacijenda u zemlji upoznala ljubav svog života doživela je planetarni uspeh tih davnih osamdesetih godina.

[img][You must be registered and logged in to see this link.] [/img]

[img][You must be registered and logged in to see this link.] [/img]

avatar
Lilip
Sweet VIP
Sweet VIP
Broj poruka : 438
Points : 464
Datum upisa : 22.01.2013
Godina : 40
Omiljeni citat : Kao cetiri zida,nada me cuva.Dodjes li,das li mi svetlo,meni ce dan osvanuti.Tvoja prolazna ljubav mene ne zna.U grudima ti kao ptica leprsa,jasno je...Pobjeci nemozes,izlaza nemas...Glas tvoga srca donosi te meni...Rec bice dovoljna,naci ce me srce tvoje.Rec ce poslusati u meni spavace ljubav tvoja.Jade koji peku,ugasice srce moje...Ljubav moja luda ,ne slusa,jasno je...Misli izgovaraju samo tvoje ime.Pobjeci nemogu,izlaza nemam.Glas tvoje duse mene doziva....

Re: La que no podía amar

taj Ned Sep 08 2013, 14:19
Ana Paula prihvata bracnu ponudu

[img][You must be registered and logged in to see this link.] [/img]
avatar
Lilip
Sweet VIP
Sweet VIP
Broj poruka : 438
Points : 464
Datum upisa : 22.01.2013
Godina : 40
Omiljeni citat : Kao cetiri zida,nada me cuva.Dodjes li,das li mi svetlo,meni ce dan osvanuti.Tvoja prolazna ljubav mene ne zna.U grudima ti kao ptica leprsa,jasno je...Pobjeci nemozes,izlaza nemas...Glas tvoga srca donosi te meni...Rec bice dovoljna,naci ce me srce tvoje.Rec ce poslusati u meni spavace ljubav tvoja.Jade koji peku,ugasice srce moje...Ljubav moja luda ,ne slusa,jasno je...Misli izgovaraju samo tvoje ime.Pobjeci nemogu,izlaza nemam.Glas tvoje duse mene doziva....

Re: La que no podía amar

taj Ned Sep 08 2013, 14:24
Malo slikica sa seta

Rodjendanska torta za glumca koji u seriji glumi Huga

[img][You must be registered and logged in to see this link.] [/img]


[img][You must be registered and logged in to see this link.] [/img]

[img][You must be registered and logged in to see this link.] [/img]
avatar
Lilip
Sweet VIP
Sweet VIP
Broj poruka : 438
Points : 464
Datum upisa : 22.01.2013
Godina : 40
Omiljeni citat : Kao cetiri zida,nada me cuva.Dodjes li,das li mi svetlo,meni ce dan osvanuti.Tvoja prolazna ljubav mene ne zna.U grudima ti kao ptica leprsa,jasno je...Pobjeci nemozes,izlaza nemas...Glas tvoga srca donosi te meni...Rec bice dovoljna,naci ce me srce tvoje.Rec ce poslusati u meni spavace ljubav tvoja.Jade koji peku,ugasice srce moje...Ljubav moja luda ,ne slusa,jasno je...Misli izgovaraju samo tvoje ime.Pobjeci nemogu,izlaza nemam.Glas tvoje duse mene doziva....

Re: La que no podía amar

taj Ned Sep 08 2013, 15:46
[img][You must be registered and logged in to see this link.] [/img]

Julian Gill

Julián Gil Elías Beltrán je rodjen 13 juna 1970. u Buenos Aires, Argentina. Iako je rodjen u Argentini odrastao je u Portoriku, pa sebe smatra Portorikancem. Trenutno sjedište mu je u Miamiju, na Floridi.
Zivio je neko vreme u Venezueli,ima dve sestre. Pocetkom devedesetih poceo je da se bavi manekenstvom koje mu je dalo sansu da se okusa na svim pistama sirom Latinske Amerike i da gostuje skoro u svim casopisima. Sa glumom je poceo u pozoristu u Portoriku.
Otac je dvoje dece,Nicolle (rođen 1987) i Julian Jr. (rođen 1995).
Trenutno je u vezi sa glumicom Viviana Serna.

Filmografija:

Mi Segunda Madre (2013 telenovela) jos uvek se snima...
Quien eres TU? (2012-2013) - Felipe Esquivel
La que no podía amar (2011-2012) - Bruno Rey
Eva Luna (2010-2011) - Leonardo Arismendi
Valientes (2010) - Leonardo Soto
Sortilegio (2009) - Ulises
Amor comprado (2008) - Esteban
Valeria (2008) - Daniel Ferrari
Los Barriga (2008) - Francesco Cézanne
Acorralada (2007) - Pancholón
Por lo todo Alto (2006)
Mi conciencia y yo (2002) - Alfonso
Mi adorada Malena - Mateo
Tres Amige Puerto Rico

Sponsored content

Re: La que no podía amar

Nazad na vrh
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu