Brbljaonica
Dobro došli,

Ukoliko niste član foruma, registrujte se i priključite se komentarisanju i druženju sa ostalim forumašima.

Hvala na poseti,
vaša Brbljaonica smajlic
:warning1 NOVOREGISTROVANI A NEAKTIVNI ČLANOVI SE NAKON PET DANA OD DANA REGISTRACIJE TRAJNO BRIŠU SA FORUMA.

Delite
Ići dole
avatar
Jelenak
Sweet Admin
Sweet Admin
Broj poruka : 11023
Points : 13176
Datum upisa : 25.05.2012
Omiljeni citat : " Ako biraš između osećaja i mišljenja drugih ljudi, biraj ono što će te usrećiti. "
http://brbljaonica.serbianforum.info

La Mujer Del Vendaval

taj Uto Avg 27 2013, 17:31


[You must be registered and logged in to see this image.]


Ovo je priča o Marceli Morales, djevojci koja je siroče od rođenja, ali i vlasnica razrušenog imanja, punog dugova, zvanog „Vendaval“ (sh. Oluja, bura)
Marsela treba primiti nasljedstvo svoje majke, ali mora biti udata kako bi prisvojila nasljedstvo. Pomenuto nasljedstvo je nada za Marcelu da će moći da spasi imanje koje je pod hipotekom. Zato daje oglas u novinama, kojim hitno traži muža. Alessandro Castello, bogati potpredsjednik i nasljednik važnog lanca hotela Toscana, jedan je od zainteresovanih.Mjesec dana ranije, Marcela i Alessandro upoznaju se na plaži na balu pod maskama. Sljedećeg dana, djevojka nestaje bez traga, a u isto vrijeme Alessandro otkriva da u njegovom sefu nema skupe porodične ogrlice, a Marcela je glavna osumnjičena za krađu. Zato odlučuje ići na Vendaval, da bi vratio svoj nakit, za koji vjeruje da je u Marcelinim rukama, ali u stvari, on želi da se uvjeri da je ona nevina.Alessandro dolazi na imanje kao kandidat za Marcelinog muža, i s namjerom da vrati ogrlicu, ali počne osjećati jaku strast prema ovoj veličanstvenoj ženi koju polako upoznaje, pa se njegov cilj pretvori u želju da dokaže njezinu nevinost i da je istinski osvoji. Da bi to uradio, moraće se suočiti sa nizom prepreka koje će se ispriječiti na putu ka njihovoj ljubavi.
Na listi boraca protiv ove ljubavi su skoro svi koji ih okružuju, pogotovu Alessandrovi roditelji koji smatraju Marcelu odgovornom za krađu. Nissa, koja je u stvari ukrala ogrlicu, na sve načine pokušava okriviti Marcelu da bi prikrila svoje zlodjelo. Tu je i Camilo, koji želi osvojiti Marcelu jer vjeruje da je dobila nasljedstvo. Alessandrov prijatelj Cristian ne vjeruje u djevojčinu nevinost. Zatim, tu je i Octavija, koja mrzi Castellove i želi ih povrijediti pod svaku cijenu i želi se domoći imanja Vendaval da bi u turističke svrhe iskoristila njegove termalne vode. Don Timoteo je Octavijin saveznik, ambiciozni oportunist, koji gleda samo svoju korist. Na kraju, tu je i Maria Laura, koja se protivi ljubavi protagonista jer za sebe želi Alessandrovu ljubav.
Rijetki će pobjeći od ove kolektivne urote, među njima Alba, Marcelina nerazdvojna prijateljica, koja će doživjeti vlastitu ljubavnu priču. Tu su i Sagrario i Mateo, takođe Marcelini prijatelji, koji će se morati suočiti sa iznenadnim Severovim povratkom.
Nazad na vrh
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu