Brbljaonica
Dobro došli,

Ukoliko niste član foruma, registrujte se i priključite se komentarisanju i druženju sa ostalim forumašima.

Hvala na poseti,
vaša Brbljaonica smajlic
:warning1 NOVOREGISTROVANI A NEAKTIVNI ČLANOVI SE NAKON PET DANA OD DANA REGISTRACIJE TRAJNO BRIŠU SA FORUMA.

Delite
Ići dole
avatar
Jelenak
Sweet Admin
Sweet Admin
Broj poruka : 11023
Points : 13176
Datum upisa : 25.05.2012
Omiljeni citat : " Ako biraš između osećaja i mišljenja drugih ljudi, biraj ono što će te usrećiti. "
http://brbljaonica.serbianforum.info

Mas Sabe El Diablo

taj Uto Avg 27 2013, 17:39


[You must be registered and logged in to see this image.]


Telemundo Studios Miami | 2009-2010
Broj epizoda: 182


Angel je od rođenja je proživljavao teške okolnosti koje mu je život nametnuo. Njegova majka Esperanza se bezuslovno borila za ljubav njegovog oca, Martina, koji nikada nije pokazao interes za njom, njenom trudnoćom, i njihovim sinom, već joj je okrenuo leđa kada joj je najviše trebao. Za Martinovu porodicu je veza sa služavkom nešto što se treba izbegavati i ne sme dozvoliti. Esperanza međutim nije odustajala od traganja za njim, ali sve je bilo bezuspešno, završila je rađajući svoga sina na ulicama New Yorka. Jedini koji joj je pomoć pružio bio je Sandro, prijatelj koji se saosetio sa njenim bolom.

Godinama kasnije, ulica je postala Angelov drugi dom, dom u kome ga svi znaju kao Diabla. Bez obzira na svoju dobrotu, uvučen je u bandu lopova obučenih za obavljanje velikih kriminalnih dela. To će ga na kraju odvesti do izdržavanja kazne u zatvoru prilikom čega će upoznati Manuelu.

Manuela je advokat i zastupa ga u ovom slučaju. Uspeva da ga oslobodi i daje mu novu priliku kako bi se izveo na pravi put, ni ne sumnjajući da će na kraju završiti deleći svoj život na dva dela.

Upoznavanje sa Manuelom u Angelu budi želju za novim životom, ali po povratu svojoj kući, otkriva da njegova majka ima velika novčana dugovanja prema Leonu, šefu bande za koju je oduvek radio. Leon je plaćao medicinske troškove za lečenje Esperanzine bolesti tokom Angelovog boravka u zatvoru, i sada je jedini način za izlazak iz dugovanja da Angel nastavi po starom i bude mu na raspolaganju pri jednoj od najambicionznijih pljački koja se treba ubrzo sprovesti.

Sateran u zid, Angel nije u mogućnosti da izbegne Leonovu ponudu, njegova jedina opcija je organizovati pljačku onakvom kakva se od njega i očekuje - uspešnom. Ali, sudbina će mu podmetnuti novu zamku, i tada će se njegov život drastično promeniti. Anhel ni ne sumnja da je najveći krivac za njegovu nesreću i glava kriminalne operacije ustvari verenik žene koja je osvojila njegovo srce, i kao životni revanš otkriva da se radi o Martinu, njegovom ocu i ubici njegovog najboljeg prijatelja, čoveku koga najviše mrzi.[/justify]
Nazad na vrh
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu