Brbljaonica
Dobro došli,

Ukoliko niste član foruma, registrujte se i priključite se komentarisanju i druženju sa ostalim forumašima.

Hvala na poseti,
vaša Brbljaonica smajlic
:warning1 NOVOREGISTROVANI A NEAKTIVNI ČLANOVI SE NAKON PET DANA OD DANA REGISTRACIJE TRAJNO BRIŠU SA FORUMA.

Delite
Ići dole
avatar
Jelenak
Sweet Admin
Sweet Admin
Broj poruka : 11043
Points : 13197
Datum upisa : 25.05.2012
Omiljeni citat : " Ako biraš između osećaja i mišljenja drugih ljudi, biraj ono što će te usrećiti. "
http://brbljaonica.serbianforum.info

La Traicion

taj Uto Avg 27 2013, 17:40


[You must be registered and logged in to see this image.]


Telemundo | RTI |2008
Broj epizoda: 107

Ova priča se odvija krajem 1800. godine, u vremenu uramljenom lažnim moralima i izgledima, kada su se od drugih pristrasno skrivale tajne, a mnoge stvari radile krišom.

Ugo de Medina je atraktivan, kulturan i obrazovan čovek, ozbiljnog pogleda, dubokog glasa i veoma siguran u samog sebe. Uspešan je kako sa poslom, tako i sa ženama. Čini se da je neizlečiv zavodnik koji zavodi žene kako bi ih ostavljao čim mu dosade. Njegov život je želja svih muškaraca iz okruženja, pa čak i njegovog brata blizanca Alsidesa, koji nema uspeha, a ni bogatstva kakvo Ugo ima. On pred drugima krije svoju lošu stranu, zavidan je i ambiciozan, spreman je na sve kako bi se bar u nečemu pokazao vrednijim od svog brata.

Ugov život se drastično menja kada upozna Soledad de Obregon, mladu i lepu ženu, čvrstog karaktera i smelog ponašanja za to vreme. Ona je žena koja se ne predaje ni pred kim, za nju je na prvom mestu prava ljubav i obaveza prema voljenoj osobi. Ugo se u nju bezuslovno zaljubljuje, njegova osećanja su toliko jaka da je spreman da joj otkrije svoju najveću tajnu koju je podelio samo sa svojim vernim slugom Borisom. Otkriva joj da pati od katalepsije, bolesti koja ga u trenutku napada načini kao mrtvim, bolesti zahvaljujući kojoj je njegov otac preminuo pod najtežim okolnostima - živ sahranjen.

Soledad i Ugo proživljavaju raskošnu i lepu ljubavnu priču, no moraće se boriti protiv svega i svačega kako bi je održali. Soledadini roditelji se opiru njihovoj vezi, za svoju ćerku si odabrali drugog čoveka - Alsidesa, Ugovog brata koji želi Soledad kraj sebe.

Dok pripremaju svoje venčanje, Soledad saznaje da je trudna, no odlučuje da tu vest podeli sa ostalima nakon obavljanja venčanja. Međutim, ceremonija biva otkazana jer Ugo dobija napad katalepsije izazvan od strane Alsidesa, i za vreme Borisovog odsustva svi su uvereni da je mrtav te ga živog sahranjuju.
Nakon Hugove navodne smrti, Soledad pada u tešku depresiju. Alsides koristi priliku i nudi se njenim roditeljima da je oženi kako bi porodica izbegla sram koji bi prouzrokovalo vanbračno dete. Soledad je primorana na brak u kome proživljava teške trenutke. Alsides zna da Soledad voli Uga iako je navodno mrtav, te ga obuzima bes i često maltretira svoju suprugu. Međutim, Ugo nije preminuo, spašen je od strane supružnika Burke, dvoje takozvanih lešinara koji preživljavaju život baveći se krađom leševa za potrebe istraživačkih eksperimenata misterioznog Doktora Maksa.

Uga pogađa saznanje da se žena koja mu se zaklinjala na večnu ljubav udala za drugoga ubrzo nakog prograšenja njegove smrti. Obuzima ga bes i odlučuje se osvetiti i njoj i svima koji su bili uzrok te velike izdaje. Vraća se u grad gde se predstavlja kao Alsides i nakon dugih raspleta, osvaja ljubav Soledad, ovaj put predstavljajući se kao Alsides. Ali upravo kada saznaje da ga Soledad nikad nije izdala i da je sve to bila okrutna zamka sudbine, te da je kćerka koju je rodila Soledad zapravo njegova, Ugo se gorko pokaje što nije verovao u Soledad i odluči da joj kaže istinu. Međutim, u tom trenu se pojavljuje Alsides, psihički i fizički daleko jači nego ranije zbog okrutnog vojnog treninga, te neizmerno bogat zahvaljujući pronađenom skrivenom blagu. Tada prava borba za ljubav počinje, a upravo tada u grad dolazi i doktor Danijel Fon Širak, koji se zaljubljuje u Soledad, čiju kćerku želi izlečiti od katalepsije koju je nasledila od oca.

Osim okrutnih zamki sudbine, na putu ka Ugovoj i Soledadinoj sreći će se isprečiti mnogi ljudi. U ovoj seriji srećemo različite tipove negativaca. Neki od njih su otvoreno loši poput bogatog i uglednog, ali veoma nasilnog i beskrupuloznog Artura de Linaresa, te ogorčenog Alsidesa, ali daleko su opasniji oni koji se svakome predstavljaju kao prijatelji i pretvaraju se, poput Eloise, njene tetke Rebeke i propalog novinara Fransiska de Moralesa, kao i oni koji su nestabilne ličnosti sklone da prevagnu na lošu stranu, poput Marine.

Uloge:

Dana Garsija - Soledad de Obregon
Mario Simaro - Ugo de Medina / Alsides de Medina
Hari Gejtner - Fransisko Morales
Virna Flores - Eloisa Renan
Monika Franko - Rebeka Montenegro
Sesar Mora - Giljermo Burke
Viktorija Gongora - Elena Burke
Rosana Fernandez Maldonado - Beatriz de Linares
Luz Estelja Luengas - Ester de Obregon
avatar
Lilip
Sweet VIP
Sweet VIP
Broj poruka : 438
Points : 464
Datum upisa : 22.01.2013
Godina : 40
Omiljeni citat : Kao cetiri zida,nada me cuva.Dodjes li,das li mi svetlo,meni ce dan osvanuti.Tvoja prolazna ljubav mene ne zna.U grudima ti kao ptica leprsa,jasno je...Pobjeci nemozes,izlaza nemas...Glas tvoga srca donosi te meni...Rec bice dovoljna,naci ce me srce tvoje.Rec ce poslusati u meni spavace ljubav tvoja.Jade koji peku,ugasice srce moje...Ljubav moja luda ,ne slusa,jasno je...Misli izgovaraju samo tvoje ime.Pobjeci nemogu,izlaza nemam.Glas tvoje duse mene doziva....

Re: La Traicion

taj Uto Avg 27 2013, 19:22
Koliko se secam ova serija je bila i ja sam je gledala ali sad ne mogu da se setim na kojoj se TV davala
avatar
Jelenak
Sweet Admin
Sweet Admin
Broj poruka : 11043
Points : 13197
Datum upisa : 25.05.2012
Omiljeni citat : " Ako biraš između osećaja i mišljenja drugih ljudi, biraj ono što će te usrećiti. "
http://brbljaonica.serbianforum.info

Re: La Traicion

taj Uto Avg 27 2013, 20:05

Na Pinku je bila čini mi se
Sponsored content

Re: La Traicion

Nazad na vrh
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu