Brbljaonica
Dobro došli,

Ukoliko niste član foruma, registrujte se i priključite se komentarisanju i druženju sa ostalim forumašima.

Hvala na poseti,
vaša Brbljaonica smajlic
:warning1 NOVOREGISTROVANI A NEAKTIVNI ČLANOVI SE NAKON PET DANA OD DANA REGISTRACIJE TRAJNO BRIŠU SA FORUMA.

Delite
Ići dole
avatar
Jelenak
Sweet Admin
Sweet Admin
Broj poruka : 11023
Points : 13176
Datum upisa : 25.05.2012
Omiljeni citat : " Ako biraš između osećaja i mišljenja drugih ljudi, biraj ono što će te usrećiti. "
http://brbljaonica.serbianforum.info

Dama y obrero

taj Čet Apr 02 2015, 16:03

[You must be registered and logged in to see this image.]

DAMA I RADNIK

Od 6.aprila na Pink Soap svakog dana u 19:00, 03:00 i 11:00

Produkcija: Telemundo (SAD), 2013.
Broj epizoda: 115

SINOPSIS:
Ignasija je inženjerka koja ima ceo svet pod nogama i radi u velikoj građevinskoj firmi. Verena je za arhitektu Tomasa, vlasnika kompanije u kojoj radi - u vezi su već godinama, ali kako se bliži dan venčanja, Ignasijino raspoloženje se menja... Čini se da Tomas više nije simpatičan mladić koji je osvojio njeno srce.
Život ovog para se, kako je vreme prolazilo, pretvarao u pravi pakao, romantični trenuci zamenjeni su burnim svađama, a sve Tomasove vrline koje su očarale Ignasiju nestale su, da bi u prvi plan isplivale dobro skrivane mane. Za vreme vrlo glasne diskusije na ulici, buduće supružnike razdvaja jaka ruka - to je Pedro, plemeniti mladić koga život nije mazio. Radio je svašta da bi preživeo: bio je stolar, vozač, slikar, čak i mehaničar. Susret u nimalo prijatnim okolnostima biće sudbonosan za Ignasiju i Pedra - nijedno od njih neće moći da porekne da oseća jaku privlačnost prema onom drugom.

Problem nastaje kada Ignasija na otvaranju radova na novom građevinskom projektu otkrije Pedrov pravi identitet - on je samo još jedan beznačajan radnik, koji će morati da se povinuje njenim naređenjima. Hoće li ljubav i strast moći da nadjačaju socijalnu razliku? Ili će se, uprkos ružičastim bajkama, ispostaviti da ljubav ipak ima granice?

Uloge: Ana Layevska (Maćeha, Elenin duh, Moje srce kuca za Lolu), José Luis Reséndez (Maćeha, Oluja, Naslednici), Fabián Ríos (Sponzoruše, Elenin duh, Moje srce kuca za Lolu, Naslednici), Felicia Mercado (Magična privlačnost, Tereza), Sofía Lama (Ljubav i greh, Sponzoruše, Pali anđeo), Shalim Ortiz (Sobarica i senator), Kendra Santacruz (Uprkos svemu, Virhinija), Diana Quijano (Viktorija, Lola, Naslednici) i drugi.

Nazad na vrh
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu