Brbljaonica
Dobro došli,

Ukoliko niste član foruma, registrujte se i priključite se komentarisanju i druženju sa ostalim forumašima.

Hvala na poseti,
vaša Brbljaonica smajlic
:warning1 NOVOREGISTROVANI A NEAKTIVNI ČLANOVI SE NAKON PET DANA OD DANA REGISTRACIJE TRAJNO BRIŠU SA FORUMA.

Delite
Ići dole
avatar
Jelenak
Sweet Admin
Sweet Admin
Broj poruka : 11023
Points : 13176
Datum upisa : 25.05.2012
Omiljeni citat : " Ako biraš između osećaja i mišljenja drugih ljudi, biraj ono što će te usrećiti. "
http://brbljaonica.serbianforum.info

Esperanza mia

taj Pet Apr 10 2015, 00:50

[You must be registered and logged in to see this image.]

ESPERANZA MIA

Žanr: Romantična komedija
Uloge: Lali Espósito, Mariano Martínez

Opis:
Julia je 21-godišnja devojka koja živi u La Merced - mali gradić sa svojom majkom Blanca, koja radi u fabrici. Nakon zagađenje generisano od strane same fabrike, Blanka dobija ozbiljnu bolest. Odlučna da otkrije izvor ovog zla koje takođe nepovoljno utiče na ostale žene iz fabrike, dobija jake dokaze koje inkriminuju vlasnike. Ali kao što bolest napreduje, ispada da je smrtonosna i pre smrti , Blanca daje dokumentaciju Julii, moleći je da ih što pre da advokatom koji živi u Buenos Airesu.

U svom putovanju u velikom gradu, Julia slučajno upoznaje Tomasа, mladog sveštenika koji se vraća u svoj grad nakon četiri godine odsustva. Oboje ne mogu da skinu poglede tokom celog puta. Nastaje snažna privlačnost između njih.

Ali stvar postaje sve opasnija: Julia saznaje da dva razbojnika prate njeno kretanje. Shvata da tužba u njenih ruka je osetljiv materijal i može da utiče na moćne ljude.

Odlučna da ispuni poslednji zahtev Blance, Julia rešava sakriti se u samostanu Santa Rosa, čija monahinja je nekadašnja prijateljica iz detinjstva njene usvojene majke. U strahu da je ne otkriju, opatica je prepravlja je kaluđericu i prekrštava je u Esperanza.

Julija se prilagođava da živi među časnih sestara, ne znajući da jedna od njih, Sestra Clara nije niko drugi nego njena biološka majka. Clara je ostala trudna veoma mlada posle vezi sa oženjenim muškarcem i odlučila da svoje dete da monahinji koja sa svoje strane, poverila njeno odrastanje u ruci njenoj prijateljici Blance. Nakon toga, Clara je odlučila da postane časna sestra.

U međuvremenu, Tomas sastaje se sa svog brata Maximo koji je preuzeo porodični posao nakon iznenadne smrti svojih roditelja. Za razliku od Tomas, Maximo je ambiciozan čovek bez skrupula, a između ostalr imovine, vlasnik je i fabrike gde je radila Blanca. Njegova devojka Eva, takođe podržava ove malverzacije. Ali sakriva da je i dalje zaljubljena u Tomasa, koje su oboje imali vezu dok su bili mladi.

Uklanjanje subvencije od strane Maxima (saradnja koji je njegov otac imao svaki mesec) izaziva gnev prema Tomasa, koji se snažno protivi odluku. Stoga, počinje se sve više povezivati sa časnih sestara između kojih i sama Esperanza.

Esperanzа, skrivena pod lažnim identitetom, ne može otkriti istinu. Ona nije časna sestra i ludo је zaljubljena u njega. Dok Tomas, sa vremenom, polako se odmahnuje od njegovo versko zvanje. Dok ljubav raste između njih, Esperanza nije zaboravila svoju misiju: otkriti ko je odgovoran za smrt svoje majke i dobiti pravdu.


Nazad na vrh
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu