Brbljaonica
Dobro došli,

Ukoliko niste član foruma, registrujte se i priključite se komentarisanju i druženju sa ostalim forumašima.

Hvala na poseti,
vaša Brbljaonica smajlic
:warning1 NOVOREGISTROVANI A NEAKTIVNI ČLANOVI SE NAKON PET DANA OD DANA REGISTRACIJE TRAJNO BRIŠU SA FORUMA.

Delite
Ići dole
Jelenak
Jelenak
Sweet Admin
Sweet Admin
Broj poruka : 11084
Points : 13248
Datum upisa : 25.05.2012
Omiljeni citat : " Ako biraš između osećaja i mišljenja drugih ljudi, biraj ono što će te usrećiti. "
http://brbljaonica.serbianforum.info

Ради любви я все смогу

taj Pet Nov 13 2015, 22:21

[You must be registered and logged in to see this link.]

Ради любви я все смогу

Žanr:
Melodrama
Glumci: Кристина Казинская, Кирилл Дыцевич, Дмитрий Пчела, Юлия Майборода, Наталия Васько, Неонила Белецкая, Кирилл Козаков

Opis:
Nekome je ljubav odgovornost, nekome blagoslov ili patnja, a nekome samo instrument za postizanje sopstvenih ciljeva. No, niko od njih ne dovodi u sumnju ogromnu silinu ljubavi, mada mnogi ne shvataju da ljubav može izuzetno jako da ti se osveti kada ne očekuješ. I uvek se sveti ako je zanemariš, koristiš osećanja drugih i neveruješ u njenu svetlu moć. Alim uzvišena plemenitost ljubavi je nedokučiva, ona pruža priliku za sreću čak i onima koji je mrze, onima koji su je izdali i iskoristili.

Vrlo simpatična, ali skromna studentkinja filologije, Marija Iljina, prinuđena je da privremeno napusti studiranje, kako bi se zaposlila i pomogla svojoj porodici koja se našla u teškoj finansijskoj situaciji. Marija prihvata koji-god posao naleti: ujutru se vozi kolima na benzinsku stanicu, a posle ide u jeftinu birtiju gde radi kao konobarica. Marijin otac, San Sanjič Iljin, se ozbiljno razboleo od ciroze jetre. No, on ne vodi računa o tome i nastavlja da naporno radi kako bi obezbedio porodicu i spasio od bankrota turističku firmu u kojoj radi kao komercijalni direktor. U bolnici, u kojoj se zadesi, ispostavi se da mu je neophodna hitna operacija presađivanja jetre, inače su mu dani odbrojani. Kako bi skupila novac za operaciju, Marija pristaje da bude surogat majka porodici Gorodecki. Nakon rođenja deteta i mnoštvo iskušenja, ipak pronalazi svoju večnu (beskonačnu) ljubav.Od 16.novembra na Inter Tv u 20h po našem vremenu!

[You must be registered and logged in to see this link.]

Nazad na vrh
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu