Brbljaonica
Dobro došli,

Ukoliko niste član foruma, registrujte se i priključite se komentarisanju i druženju sa ostalim forumašima.

Hvala na poseti,
vaša Brbljaonica smajlic

Join the forum, it's quick and easy

Brbljaonica
Dobro došli,

Ukoliko niste član foruma, registrujte se i priključite se komentarisanju i druženju sa ostalim forumašima.

Hvala na poseti,
vaša Brbljaonica smajlic
Brbljaonica
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
:warning1 NOVOREGISTROVANI A NEAKTIVNI ČLANOVI SE NAKON PET DANA OD DANA REGISTRACIJE TRAJNO BRIŠU SA FORUMA.

Ići dole
Jelenak
Jelenak
Sweet Admin
Sweet Admin
Broj poruka : 11320
Points : 13523
Datum upisa : 25.05.2012
Omiljeni citat : " Ako biraš između osećaja i mišljenja drugih ljudi, biraj ono što će te usrećiti. "
https://brbljaonica.serbianforum.info

Ko je kakav na poslu? Empty Ko je kakav na poslu?

Ned Mar 30 2014, 22:58


Ovan ambiciozan, Vaga šarmantna, Blizancima treba zanimljivo okruženje

Ovan je živa ambicija
Pripadnike ovog znaka motiviše velika ambicija i želja da ostvare svoje ciljeve. Najbolje rade sami, jer kod timskog rada insistiraju na pravdi i svojim idejama što vodi raspravama. Izuzetno su vredni ako su za to motivisani, a više od novca ih motiviše unapređenje, veća odgovornost i pohvale. Na poslu se najbolje slažu sa Jarčevima, a najgore sa Vodolijama.

Bikovi su majstori “kombinovanja”
Fokusirani, metodični i praktični, Bikovi su odlični radnici. Kolege će osvojiti šarmom, a šefove kreativnošću. Vrlo je teško proceniti šta zaista misle i to će skrivati i od kolega i od šefova. Jedini problem može da im predstavlja njihova tvrdoglavost. Budući da su vrlo sposobni za posao, lako nalaze dodatne izvore zarade, koristeći veze i poznanstva koja su stekli. Najbolje se slažu sa Devicama, a najgore sa Škorpijama.

Blizancima treba zanimljiva okolina
Ovi majstori komunikacije deluju vrlo uverljivo, pa su sposobni da predstave kako puno rade, iako to ne mora da bude istina. Vredni su ako im posao pruža dovoljno izazova i ako se neprestano nešto novo događa. U suprotnom traže način za ostvarenje sopstvene koristi. Vrlo su energični i mogu da rade više poslova istovremeno, a sa šefovima su u prijateljskom odnosu. Najbolje se slažu sa Strelčevima, a najgore sa Jarčevima.

Rak je brižan kolega
Oni su predani radnici, ali često više pažnje posvećuju atmosferi na poslu nego svom radu i napredovanju. Stabilnost je ono čemu najviše teže, a svađe, nepravda i haos ih izluđuju. Uvek su rame za plakanje kolegama u problemima i više od bilo kojeg znaka Zodijaka rade na tome da atmosfera bude smirena i stabilna. Ako im se neko zameri, to ne zaboravljaju godinama. Najbolje se slažu sa Devicama, a najgore sa Jarčevima.

Lav je prirodni vladar na poslu
Pripadnici ovog znaka prirodni su organizatori koji se lako nameću drugima. Mogu delovati arogantno, ali manjak truda i radnog elana niko ne može da im ospori. Vole pozicije i radiće za njih pa će se vrlo često isticati kao mentori i lideri. Uprkos njihovom egu, oni zaista jesu najbolji u motivisanju, upravljanju drugima i kriznim situacijama. Njihov najveći problem je što ne mogu da se otarase osećaja takmičenja sa drugima. Najbolje se slažu sa drugim Lavovima, a najgore sa Devicama.

Devica je idealna za krizne situacije
Pripadnici ovog znaka su vredni radnici koji bez problema preuzimaju odgovornost na sebe, pa čak i u najtežim situacijama. Iako će se na to stalno žaliti, oni vole da budu “spasioci”. Šefovi ih obično vole, a oni uživaju u pohvalama. Odani su i pouzdani, a kao nadređeni rado podučavaju druge i dobro funkcionišu u timu. Najbolje se slažu sa Rakovima, a najgore sa Lavovima.

Uz Vagu je na poslu sve zabavnije
Vaga će zbog svoje urođene živosti i šarma uvek biti najpopularnija na poslu. Pripadnici ovog znaka su uporni, vredni i ambiciozni, a zbog prirodne želje za balansom uvek će se truditi da stvore pravedno okruženje. Upravo zbog toga su odlični konflikt menadžeri. Sposobni su da dugo podnose nepravdu ako procene da im se to isplati, a kao šefovi mogu biti pomalo grubi. Najbolje se slažu sa Jarčevima, a najgore sa Blizancima.

Škorpija zadivljuje karakterom
Pripadnici ovog znaka su pouzdani i obično se drže za sebe. Nikad neće šefovima dati do znanja šta zaista misle, a najbolje funkcionišu u poslovnim okruženjima koja poštuju strogo određena pravila. Drame na poslu ih se uopšte ne tiču, ali neće zaboraviti ako ih neko uvredi ili pokaže nepoštovanje. Vrlo su upečatljivi i ponekad mogu delovati zastrašujuće, a njihova najbolja strana su marljivost i fokusiranost. Najbolje se slažu sa Ribama, a najgore sa drugim Škorpijama.

Strelčevi su majstori svog zanata
Njihov zabavni karakter dolazi do izražaja i na poslu, pa su zbog duhovitosti omiljeni u radnom okruženju. Odišu samopouzdanjem i entuzijazmom, a njihova marljivost dolazi do izražaja samo ako rade posao koji vole. U suprotnom su buntovni i traže svaki povod da ne bi morali da rade. Na sebe preuzimaju i previše odgovornosti, što im stvara stres. Najbolje se slažu sa Blizancima, a najgore sa Rakovima.

Jarcu je posao predmet dokazivanja
Među pripadnicima ovog znaka puno je radoholičara, a prirodno teže najvišoj poziciji u poslovnoj hijerarhiji. Spremni su dugo i požrtvovno da rade iz senke da bi dočekali svojih pet minuta, a u poslu ih vodi ideja pravednosti i dobijanja po zaslugama. Izrazito su samokritični, a neuspeh doživljavaju lično. Od plate ih više motiviše status. Najbolje se slažu sa Ovnovima, a najgore sa Blizancima.

Vodolija je vredni individualac
Pripadnici ovog znaka puni su odličnih i originalnih ideja, a u poslu koji im ne predstavlja kreativan izazov postaju najgora noćna mora šefovima. U kolektivu funkcionišu ako im se da poseban status ili odgovornost, a sposobni su da rade gotovo u svim zanimanjima. Kao podređeni su odani i pristojni i pomalo buntovni, a kao nadređeni zahtevni. Najbolje se slažu sa Jarčevima, a najgore sa Ovnovima.

Ribe su na poslu prave pirane
Vrlo prilagodljivi i intuitivni, pripadnici ovog znaka na poslu su pravo iznenađenje. Vešti su i sposobni, a dobro znaju gde i kada treba da grizu da bi dobili ono što žele. Ako rade posao koji vole, uneće sebe u rad i biće maksimalno lojalni. Ako rade nešto što ih ne zadovoljava, dane će provoditi sanjareći o boljem životu. Najbolje se slažu sa Škorpijama, a najgore sa Strelčevima.
Nazad na vrh
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu