Brbljaonica
Dobro došli,

Ukoliko niste član foruma, registrujte se i priključite se komentarisanju i druženju sa ostalim forumašima.

Hvala na poseti,
vaša Brbljaonica smajlic

Join the forum, it's quick and easy

Brbljaonica
Dobro došli,

Ukoliko niste član foruma, registrujte se i priključite se komentarisanju i druženju sa ostalim forumašima.

Hvala na poseti,
vaša Brbljaonica smajlic
Brbljaonica
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
:warning1 NOVOREGISTROVANI A NEAKTIVNI ČLANOVI SE NAKON PET DANA OD DANA REGISTRACIJE TRAJNO BRIŠU SA FORUMA.

Ići dole
Miss.Funkcionerka
Miss.Funkcionerka
Sweet VIP
Sweet VIP
Broj poruka : 1686
Points : 1830
Datum upisa : 12.11.2012
Omiljeni citat : Ne mogu vam dati recept za uspeh, mogu vam dati recept za neuspeh: ugađajte svakome.

Godišnji horoskop 2014 Empty Godišnji horoskop 2014

Uto Dec 31 2013, 13:06
Ovan

Posao: Sa puno entuzijazma ulazite u ovu godinu. Većini pripadnika ovog sazvežđa je najvažnije da dođu da bitnih poslovnih ostvarenja, da napreduju, dobiju zaposlenje... Januar mnogo toga obećava, ako uspete da se prilagodite realnim okolnostima, a pri tome ništa ne radite iz inata. Do prve nedelje marta, zvezde su vam izuzetno naklonjene na poslovnom planu. Privatnici bi do početka maja, mogli ponovo stati na svoje noge i krenuti putem uspeha. U istom periodu inostranstvo bi vam donelo najbolja rešenja. U februaru, junu i oktobru, budite oprezni ako ste u situaciji da donosite bitne odluke ili potpišete važan ugovor. Leto će biti prilično mirno, da bi od oktobra pa do kraja godine mogli napraviti veliki preokret u svojoj karijeri. Nešto što ste odavno želeli.

Ljubav: Januar će obeležiti susrete sa dragim osobama iz prošlosti. Zatim su tu stare simpatije, ali i bivši partneri. Ovo je pravo vreme za pomirenja i obnovu veze. Nisu u igri samo veze koje ste u skorijoj prošlosti raskinuli, već i one gde ste bili razdvojeni i više od godinu dana. Data vam je sjajna prilika da uspešno obnovite kontakt. Ako uspete u narednih mesec dana da uspostavite sklad, pomirenje je definitivno. Do maja bi lako moglo doći do planiranja zajedničkog života. Nažalost, neki će sagledati da to ipak nije ono što žele. I to je u nekom smislu dobro, jer će staru ljubav konačno ostaviti u prošlosti. Nove ljubavi se pokreću preko posla kojim se bavite, da bi u februaru prijatelji odigrali glavnu ulogu na ljubavnom planu. U martu ćete zablistati. U vama se budi pozitivna energija i sve vas vuče ka izlascima u želji da upoznate osobu koja će vam odgovarati. Po običaju ćete biti vrlo brzi, u momentu prepoznajete ko vam prija a ko ne. Vi birate i pokrećete dešavanja. April bi mogao biti napet za duge veze, izbegavajte sukobe. Maj opet donosi poletnu energiju, koja vas vodi u ljubav sa stabilnom osobom. Juni je promenljiv, moguće su duple veze. Od sredine jula, pokreće se značajan period za ljubav i ljubavna ostvarenja, koja će vam doneti važne ljubavi pa i budućeg bračnog partnera. Uticaj vas podržava i narednih godinu dana. U tom periodu vas prati ljubavna sreća. Novembar je vreme za obnovu veza i pomirenje. Sretne ljubavi kreću u decembru i to sa osobama iz inostranstva. Ovo je godina koju ćete pamtiti po lepim ljubavnim dešavanjima.

Zdravlje: Do jula vam je omogućeno da svoje fizičko i psihičko zdravlje dovedete u sjajnu formu. Još ako imate problema sa kilažom, krenite na dijetu od početka januara. Januar bi vam mogao doneti probleme sa zglobovima i kičmom. U februaru ste skloni alergijama i virusima. Dok mart zahteva kontrolu vida. U maju ćete se odlično osećati. Tokom leta vodite računa o ishrani i šta unosite u organizam. Moguće su stomačne tegobe. Septembar je prilično stabilan. Dok vam je u novembru osetljiva bešika. Decembar će biti sjajan. Ove godine ćete se uglavnom dobro osećati. Samo su vam navedene slabe tačke, na koje bi trebali obratiti više pažnje u određenim periodima.

Bik

Posao: Ova godina će obeležiti bitne promene na poslovnom planu. Na jedan drugačiji način sagledavate svoju karijeru i spremni ste na sve vidove kompromisa, koji bi vam omogućili ostvarenje bitnih poslovnih planova. Do avgusta ćete praviti razno razne eksperimente, menjati ideje, poslove i poslovne partnere. Od marta do kraja maja, mogli bi da se aktivirate i kroz neke poslovne aktivnosti, koje su vam u prošlim vremenima donosile dobru zaradu. Tu je omogućena i obnova kontakta sa starim saradnicima, gde bi započeli saradnju. Odlučnost i upornost će vas pratiti tokom novembra. Da bi decembar doneo mnogo više radosti kroz uspeh koji postižete. Ova godina vam je naklonjena za dobitak zaposlenja, sve vrste promena, kao i partnerske poslovne odnose.

Ljubav: Januar je mesec, kada bi trebali da donesete važne zaključke i odluke u vezi bivših ljubavi. Biće vam omogućeno da ponovo ostvarite kontakt, koji će vam doneti konačne odgovore. Da li je to ljubav koja bi vas mogla usrećiti ili se definitivno udaljavate od partnera. Obostrana spremnost na promene ponašanja, trajno bi mogla da vas spoji. Interesantne su i ljubavi sa osobama koje žive u inostranstvu ili često putuju. Tokom ove godine imaćete tri perioda kada bi zbog nesporazuma, tuđih komentara, pogrešnog tumačenja postupaka partnera, mogli doći do sukoba i ozbiljnog udaljavanja. To će se dešavati tokom februara, juna i oktobra. Uz malo pažnje i strpljenja sprečavate rastanak sa voljenom osobom. Uticaji su kraktortajni, tako da ubrzo dolazite do prave istine. Ljubavi koje se pokreću preko prijatelja, biće interesantne u martu. Dok april nosi priču o bitnim tajnim ljubavima, kao i ljubavima sa osobama koje žive daleko preko mora. April i maj su kao stvoreni za novi početak. Ljubavi na moru ili negde u blizini vode, okarakterisače juli i avgust. Snažne ljubavne priče su one koje kreću u avgustu. Septembar omogućava lepe priče preko posla kojim se bavite. Izlazak na elitna mesta pokreće ljubav sa odmerenom i prijatnom osobom u oktobru. Strastvene veze, očekujte u novembru. Ali tada bi moglo doći i do ljubomore koja bi nepovoljno uticala na sve emotivne odnose. Većina pripadnika ovog sazvežđa, kraj godine će dočekati sretno zaljubljeni. Ekspanizja ljubavne sreće vas očekuje u decembru.

Zdravlje: Do kraja jula bi trebali mnogo više pažnje da posvetite svom zdravlju. Sve ono što osećate da vas negde muči, trebali bi da prekontrolišete. Ne brinite se. Ovo nisu nikakvi signali koji bi mogli doneti većih zdravstvenih problema, već je jednostavno došlo vreme da se više brinete o svom zdravlju i da značajno poboljšate stanje vašeg organizma, vratite energiju koju ste nekada imali. Sve sportske aktivnosti su takođe preporučljive, što više boravka na otvorenom prostoru i u prirodi, izuzetno će vam prijati. I svoju liniju dovedite u red, ako niste zadovoljni. U avgustu vam je osetljiv stomak. Septembar i oktobar vam vraćaju jaku energiju i stabilnost. Do kraja godine radite na imunitetu.
Blizanci

Posao: Blizanci su još uvek maksimalno okrenuti ka novcu i sticanju materijalnih dobara. Sama pomisao na dobru zaradu ih gura neverovatnom brzinom. Pronalaze sve moguće načine za zaradu i ne odustaju. Trebali bi već da imate neki novac na štednji. Do kraja jula ste odlično podržani na astrološkom polju finansija, zato ne gubite vreme. Od vaših aktivnosti zavisi i visina zarade. Od jula pa do kraja godine, spremniji ste na sve vidove poznanstava, preko kojih dolazite do dobrih informacija i ideja. Tu su i službena putovanja. Sa mnogima ćete poboljšati odnose. Mart i novembar će vam biti izuzetno uspešni na poslovnom planu. Ovo je godina vaših velikih poslovnih ostvarenja, ako budete dovoljno strpljivi i uporni u svemu što radite.

Ljubav: Ovo će biti vrlo interesantna godina na ljubavnom planu. Očekuju vas velike promene, do avgusta. Biće tu novih ljubavi koje kreću neplanirano, kroz neobavezne susrete... da bi kroz vreme baš u toj osobi prepoznali partnera kakvog u stvari i želite. Sve veze koje krenu bez sputavanja i ograničenja, imaju veliku šansu da opstanu i donesu vam najlepša ostvarenja. Svi oni koji u vama probude osećaj lepote, kako spoljašnje tako i unutrašnje, su kao stvoreni za vas. Ne rasipajte svoju energiju za one koji su neusmereni u žviotu i koji nemaju ništa kvalitetno iza sebe. Od marta do juna će biti aktuelna pomirenja. U tom periodu se u vaš život vraćaju osobe iz bliske i daleke prošlosti. Omogućavaju se pomirenja sa skorašnjim partnerom, ali i onim koji vam je nekada davno mnogo značio. Tu su i prijatelji iz prošlosti koji ponovo ulaze u vaš život. Baš preko njih bi mogli doći do nove ljubavne priče. Pomirenja će biti aktuelna i tokom januara. Februar donosi ljubav osobama koje su izašle iz duge veze ili braka. Moglo bi se raditi o partneru sa kojim postoji razlika u godinama. Putovanja, naročito kod rođaka ili prijatelja, u martu omogućavaju novi ljubavni početak. April pokreće ljubav preko poslovnih aktivnosti. U maju su interesantne ljubavi sa prijateljima ili preko njih. Dok bi u julu lako mogli ući u duplu vezu. Od avgusta ulazite u sjajan period koji će vas podržavati i narednih godinu dana. Tada ćete imati više kontakta, poznanstava i putovanja. Na takav način najlakše pokrećete ljubavne veze. Jesen i zimu ćete dugo pamtiti po lepim dešavanjima u emotivnom životu.

Zdravlje: Ove godine je bitno da ne rasipate svoju energiju na nevažna dešavanja u vašem životu. Trebali bi sebi naći dovoljno vremena za odmor i san. Ako u tome ne uspete, čitavu godinu bi konstantno osećali zamor. Automatski bi to nepovoljno uticalo na vaše raspoloženje i organizam. Budite savesniji prema sebi i potrebama svoga tela, kako bi se mnogo bolje osećali i uspešnije funkcionisali na svim poljima života. Od sredine jula pa do kraja godine, bićete mudriji i odmereniji u svemu. Do takve promene dolazi uglavnom posle godišnjeg odmora, koji bi vam izuzetno prijao. Budite vrlo odgovorni ako vas uhvati prehlada, virus... i to u periodu od marta do juna. Odležite do konačnog oporavka i redovno koristite terepuju.
Rak

Posao: Prva polovina godine vam je izuzetno naklonjena na svim poljima života, pa i po pitanju vašeg poslovnog uspeha. Tada lakše dolazite do zaposlenja, napredovanja, dobrih promena, prelaska u drugu i bolju firmu.... Ipak i vi morate biti preduzimljiviji kako bi ostvarenja bila veća. Ovo je pravo vreme za sveopšti boljitak u vašem životu. U dobrom ste periodu i za novac. Da bi od avgusta više sreće imali preko novca partnera, kao i kroz nasledstvo, uzimanje pozajmica i kredita za konkretne stvari. Januar vam donosi sjajnu ideju ili neobičan susret koji će vam pokrenuti interesovanja za nešto novo, što bi mogli realizovati sve do kraja godine. Ova godina vam je naklonjena i za pokretanje privatnog biznisa. Samo budite strpljivi i prvenstveno sve dobro isplanirajte pa tek onda krenite u realizaciju.

Ljubav: Kako vam neće nedostajati optimizma i unutrašnjeg sklada do avgusta, tako ćete biti pozitivno pokrenuti i na ljubavnom planu. Na jedan neposredan način prilazite svim udvaranjima. A ona koja vam baš i ne prijaju, znaćete kako da ih izbegnete. Bićete omiljeni u svakom društvu, a udvaranja će biti na pretek. U sjajnom ste periodu za ljubav, kada bi trebali da birate bolje od boljeg. Međutim čitavu godinu primate uticaje, koji vas upozoravaju da morate biti odgovorni u emotivnim odnosima, kako bi ih i zadržali. Svaka neodgovornost, površnost, nedostatak razumevanja prema voljenoj osobi, ubrzo će vam doneti probleme, kao i rastanak. Ako dođe do razdvajanja u vezi ili braku, daće vam se prilika da poboljšate odnsoe. Pod uslovom da ne ponavaljate stare greške. Do pomirenja bi moglo doći od marta pa sve do avgusta. Od početka godine pa do kraja jula, sasvim vam je ostvarivo da uđete u zajednički život sa voljenom osobom. S tim da bi kasnije došlo do zvaničnog venčanja. Ukoliko ovakve planove koče neka objektivna dešavanja u vašem životu ili životu partnera, od marta do juna nalazite adekvatna rešenja problema. U julu bi lako mogli ući u duplu vezu. Dok avgust obećava romantičnog partnera, naročito akto tada idete na more. Svakako su interesantne veze u blizini vode. Septembar vam omogućava ljubav sa jednim dominantnim sportistom ili uniformisanom osobom. Od oktobra pa do kraja godine, bitne ljubavi se pokreću sa osobom iz inostranstva, ali i preko posla kojim se bavite... na službenom putu.

Zdravlje: Ono što bi moglo da vam zadaje ozbiljnije probleme tokom cele godine, je vaš apetit. Ukoliko odgovornije ne pristupite ovom problemu, možete očekivati samo još veće i neprijatnije gojenje. Pod hitno nađite sebi najprihvatljiviji način, kako bi se izborili sa kilažom. Svakako, fizičke aktivnosti bi sigurno mnogo toga olakšale. Ovo je za vas ozbiljan problem. Inače se nalazite u dobrom periodu za svoje zdravlje. Mnogo bolje ćete se osećati nego prethodnih godina. Ako se i pokrenu neke tegobe, lako ćete se izboriti sa njima. Postoji mogućnost lakše povrede u domu, pa budite oprezni pri radu i kretanju kroz kuću. Od avgusta pa do kraja godine, biće vam potrebna bolja organizacija svakodnevnice, kako ne bi došlo do velikog zamora.

Lav

Posao: Od početka godine ste u velikim pripremama za bolju budućnost. I sami osećate da je došlo vreme da mnoge stvari u svom životu, pa i svoju karijeru usmerite ka višim ciljevima. Od sredine jula ulazite u jedan fantastičan period, koji će vam omogućiti svu sreću koju zaslužujete. Sve zavisi od vas samih, koliko ćete do tada biti spremni za prihvatanje odgovornosti života. Uticaj će vam trajati narednih godinu dana i označava jedan veliki preokret na bolje. Od januara bi trebalo da se fokusirate na svoju karijeru, šta želite, u kom pravcu bi želeli da idete, ali u svom ispravnom stilu. Ova godina vam donosi i dobra ostvarenja kroz inostranstvo. Ako ste planirali odlazak, kako bi tamo živeli i radili, posvetite se tome i ostvarenje je pred vama. I kontakti sa strancima, obećavaju dobar nastavak poslovne priče.

Ljubav: Od početka godine su aktuelne tajne ljubavi. To bi mogle biti i ljubavi sa osobama koje stanuju negde daleko od vas. Ali ovde je i priča o velikoj tajnoj ljubavi, da li prema partneru koji vam deluje potpuno drugačije i daleko od vas ili je to neka stara ljubav koju nikako ne možete da zaboravite. Budite strpljivi, pošto će doći do nekih bitnih promena, od jula ove godine. Tajne ljubavi bi mogle postati javne i to na obostrano zadovoljstvo. Dok tajne simpatije i stare ljubavi, imaju šansu da se ostvare do maja meseca. Od početka godine pa do marta, ljubav vas očekuje preko poslovnih aktivnosti, ali i u situacijama gde pomažete drugim ljudima kojima je potrebna vaša pomoć. U martu se iznenada pokreću priče i planovi o zajedničkom životu sa partnerom. Dok će april biti naklonjen za osobe koje su izašle iz duge veze ili braka. Svakako će doći do buđenja prijatnih emocija. Imaćete više mogućnosti, a na vama je da birate. Jedna romantična duša bi mogla da vas baš zavede i ostvari davnašnje sne. U maju se pokreću priče, koje vas navode o razmišljanu za ulazak u drugi brak. Ali isto tako, ako ste slobodni, svoju ljubav ćete naći na putovanju, ili se u vašem životu pojavljuje osoba koja dolazi iz inostranstva. Juni obećava mnogo izlazaka, provoda i ljubavi. Sve vas to u nastavku priče vodi i ka duplim vezama. Da bi juli doneo neverovatno lepu romantičnu priču, sa osobom koja će znati da vam uzvrati ljubav na adekvatan način.. Ovakva veza bi u vaš žviot donela veliki preporod. U avgustu i septembru, ste potpuno u svom elementu i svesno birate, menjate partnera... eksperimentišete sa velikim zadovoljstvom. U oktobru vas očekuje mnogo više novih poznanstava, koja bi u novembru donela ljubav. Decembar svakako obećava ljubavnu radost.

Zdravlje: Posvetite se duhovnom životu, napravićete pravi izbor. Meditacija bi vam i te kako prijala. Od početka godine ste u periodu koji vam kroz duhovnost i meditaciju omogućava da duboko uđete u sebe i konačno nađete duhovni mir, svoj život živite na svoj način ali kvalitetno. Da bi od sredine jula pa do kraja godine, konkretno živeli svoju mudrost. Prva polovina godine je odlična za duhovno zdravlje, a druga za fizičko. Već od jula bi morali povesti računa o svojoj ishrani, kako ne bi došlo do neželjenog gojenja. Od marta pa do jula, mogli bi značajno oporaviti svoj organizam, ako ste spremni da menjate loše navike. Ova godina vam omogućava pravi preporod i vraćanje najpozitivnije energije koju nosite u sebi.

Devica

Posao: Sve ono što vam nikako ne ide na poslovnom planu, pokušajte da menjate. Da li svoj pristup celoj situaciji ili je vreme da razmišljate o promeni radnog mesta. Do maja vam je omogućeno da uz podršku bliskih prijatelja, koji su u nečemu uspešni, nađete nova rešenja. Možda da aktivirate neke poslove koje ste radili u prošlosti, a u njima ste se u potpunsoti pronašli. Do sredine godine, interesantni su planovi koji se odnose na inostranstvo. Ako se pronalazite u ovoj priči, ne odustajte, opet su prijatelji ti koji će vam omogućiti odlazak. Ovo je godina promena, kada bi trebali da se opredelite za poslove u kojima uživate i sa lakoćom dajete svoj maksimum. Posle godišnjeg odmora, otvaraju vam se nova vrata sreće. Dolazite do mnogih odgovora i sigurnim koracima idete ka većim realizacijama.

Ljubav: Januar kreće burno. Čitavo nebo se skupilo u vašem astrološkom polju ljubavi. Ako i dalje nije došlo do pomirenja sa voljenom osobom, ne brinite. I ovakva dešavanja su i te kako pokrenuta. Do kraja meseca, ali i jedan deo februara, omogući će vam kontakt i pomirenje. U vašem životu se pojavljuje uticajna ili zauzeta osoba, gde bi u nekom smislu pronašli oslonac kakav vam je trenutno potreban. Poznanstvo sa mladolikom osobom, možda i mlađom, kroz druženje prelazi u emotivnu vezu. Markantna, crna osoba bi u vama mogla probuditi jake emocije. U ovom slučaju, prepustite inicijativu partneru. Februar donosi ljubav preko posla. Dok bi u martu pokrenuli nova druženja, izlaske na mesta pored vode i tu negde, osvojiće vas romantična duša. Od marta pa do jula, moguća su pomirenja sa partnerom sa kojim ste se odavno rastali. Ovo je inače period u kome vam se vraća prošlosti u svakom smislu. Preko komšija, prijatelja iz prošlosti, ne samo da ćete obnoviti druženje, već i preko njih upoznati budućeg partnera. Maj je naklonjen za one koji su izašli iz duge veze ili braka. Letnje ljubavne priče se pokreću već od jula. I leto će biti vrlo burno, a na vama je da birate. Juli i avgust vam omogućavaju poznanstvo sa budućim bračnim partnerom. Moguća je prelepa ljubav sa strancem ili se ljubav pokreće u inostranstvu. Na većim skupovima, slavljima... tokom septembra, doći ćete u kontakt sa osobom iz javnosti, sa nekim ko je vrlo popularan, bar u vašem okruženju. Novembar omogućava strastvene veze, dok će vas u decembru privući isključivo vesele osobe. Ove godine ćete biti vrlo oprezni i izbirljivi.

Zdravlje: Ukoliko uspete da svoj život usmerite ka stvarima i dešavanjima koje volite i koje vas opuštaju, do februara ćete otkloniti sve vidove nesigurnosti ili strahova. Februar i mart su vam donose veliki oporavak i preokret na bolje i to u duhovnom smislu. Ove godine ćete biti odgovorniji prema sebi u svakom smislu, a naročito kada je u pitanju vaše zdravlje. Pravo je vreme da promenite loše navike. U apirlu vam je osetljiva tačka glava, a u maju grlo. Leto će vam izuzetno prijati. Prati vas dobro raspoloženje i zdravlje. Više vremena ćete provoditi napolju, što će vam izuzetno prijati. Septembar i oktobar su meseci kada bi trebali da se okrenete sportskim aktivnostima. Više pažnje posvećujete svom izgledu u novembru i decembru.

Vaga

Posao: Ova godina vam donosi pokretačku snagu, ali na jedan smiren i strpljiv način. Glavna tema interesovanja će vam biti novac i svi vidovi trajnih materijalnih dobara. Ta odlučnost ka sticanju je pokrenuta konkretnim ciljevima, da li kupujete kuću, stan, ulažete u budućnost ili želite da sve što možete ostavite na štednju. Prva polovina godine vam je izuzetno naklonjena za napredovanje u karijeri, prelazak u drugu i bolju firmu, dobitak dugo željenog posla, ako niste zaposleni. Ali tu je i mogućnost odlaska u inostranstvo, gde idete posla radi. Dok druga polovina godine donosi prve povoljne rezultate, svega onoga na čemu ste radili u prethodnom periodu. Tada dolazite i do novih poznanstava sa uticajnim osobama, kao i sa strancima. Ova godina govori o poslovnom uspehu kao i sticanju značajnije finansijske stabilnosti.

Ljubav: U braku, vezi, pa i pri izboru novog partnera, neophodno je da više verujete u sebe. Radite na svom samopuzdanju, ako želite da vam ova godina donese lepa ljubavna ostvarenja. Naročito bi bračni partneri morali imati više sluha za suprotnu stranu i nađu prilagodljiva rešenja za sve ono što kvari njihov odnos. Dobro bi bilo, kada bi uspeli smirenost i pozitivnu pokretačku snagu koju imate u pogledu vaše karijere i novčanih ostvarenja, da na neki način prenesete i u emotivne odnose. Od vaše odlučnosti i želje za promenama u odnosima, tokom januara i dobrim delom februara, mogli bi vratiti harmoniju u vaše odnose, ali i ostvariti uspešno pomirenje sa već bivšim partnerom. Partner vam neće lako poverovati, zato ne odustajte i idite ka svom cilju dokazujući se. Novi početak je pred vama i to sa osobom sa kojom postoji razlika u godinama, a već ste je jednom odbili. U februaru bi lako mogli ući u vezu sa zauzetom osobom, koja se bavi neobičnim zanimanjem ili je sama po sebi neuobičajena. Drugom polovinom februara i tokom marta, je pravo vreme za novi početak. Sve vam lakše ide nego inače. U aprilu će biti aktuelne ljubavi preko posla, da bi maj omogućio mnogim pripadnicima ovog sazvežđa da uđu u brak, ili tako nešto planiraju. Juli i avgust će obeležiti izuzetno sretne ljubavi. A samo leto vam nudi više druženja, kao i ljubavi. Septembar i oktobar će takođe biti vrlo uspešni. S tim da ćete najbolji kontakt ostvariti sa stabilnim i tradicionalnim partnerom. U novembru će biti mnogo ljubomore, ali i naglih ulazaka u strastvenu vezu. U decembru će mnogi uživati u skladnoj ljubavi. Nešto novo i lepo dolazi preko inostranstva.

Zdravlje: Glavni zadatak ove godine je da radite na svom samopouzdanju, da verujete u sebe i eliminišete bilo koji oblik 'straha', nesigurnosti... što bi moglo povremeno da se probudi u vama. Ovo je ključna stvar za uspešno funkcionisanje i dobro zdravlje. Takođe vam se preporučuje da vodite računa o svojoj ishrani. Post bi na vas blagotvorno delovao. Svakako i zdrava ishrana. Okrenite se zdravom načinu života i zdravlje će vas služiti mnogo bolje nego prethodnih godina. Mart bi vam mogao doneti prehladu. Dok su tokom leta moguće reakcije na koži. Jesen ukazuje na osetljive sinuse. Uglavnom će vas pratiti dobro zdravlje.

Škorpija

Posao: Tokom cele godine u vašem sazvežđu će i dalje boraviti Saturn. Sve ono što ste spoznali u prethodnoj godini i radili na tome strpljivo i odgovorno, u ovoj godini će vam biti mnogo lakše. Ne plašite se Saturna, ako se ponašate u njegovoj simbolici. Prva polovina godine vam je naklonjena za sva pitanja koja se odnose na inostranstvo, obrazovanje i zakon. Duhovna spoznaja, gde ćete duboko zaroniti u sebe i promeniti mnoge stavove i očekivanja. U velikoj ste pripremi za više ciljeve i uspešniji život, kao i karijeru. Sreća će vam se u potpunosti pružiti od sredine jula. Uticaj će vas podržavati i narednih godinu dana. Ovo je vreme koje smo dugo čekali, a donosi velike promene, koje nas guraju ka uspehu, ali i inostranstvu. Iz sebe izvucite najbolju energiju i kraj godine ćete dočekati zadovoljno i uspešno.

Ljubav: Ovu godinu ćete pamtiti po romantičnim ljubavima, ljubavima iz snova. Mnogi od vas, razmišljaće i o ulasku u drugi brak. Ljubavi sa osobama koje dolaze iz inostranstva, često putuju ili žive u inostranstvu, takođe obećavaju lepa ostvarenja. Ako ste već u takvoj vezi, do maja bi mogli ovaj odnos dovesti do savršenstva. Naravno, da bi u tome uspeli, neophodno je da budete pozitivni i mudri u odnosu sa partnerom... da prevaziđete ličnu potrebu za dominacijom, sputavanjem... tu je bitan problem i ljubomora. U januaru će vas mučiti prošlost. Sve dok to ne rešite nećete lako prihvatiti nova udvaranja. Ako u tom periodu dođe do uspešnog pomirenja, nadajte se dobrom nastavku priče. Samo ne ponavljajte stare greške. Ulazak u novo društvo pozitivno će delovati na vas u februaru. U martu će mnogi od vas razmišljati o zajedničkom životu, a mnogi će ga i započeti. Druga polovina marta i april će vas uzdići emotivno. Biće više udvaranja, izlazaka i novih ljubavi. Neočekivan i brz ulazak u vezu, koja će na vas delovati stimulativno, obeležiće maj. Poboljšanje odnosa u braku ili vezi, očekujte u julu. Moguća su i venčanja. Juli će biti vrlo buran. Moguće su i duple veze. Ljubavi na godišnjem odmoru ili u inostranstvu, pokreću se u avgustu. Dok septembar najavljuje stabilne veze preko posla kojim se bavite. Oktobar uglavnom donosi tajne veze, bez obzira da li ste zauzeti ili ne. Velika ostvarenja vas očekuju u novembru, a pravi preporod i sreću osetićete u decembru. Do bitnih pomirenja moglo bi doći od juna do novembra.

Zdravlje: Ovo je odlična godina za duhvoni razvoj. Dolaženje do spoznaje šta bi trebali da menjamo u svom životu, kako bi bili uspešniji i zadovoljniji. Da naučimo da na strpljiv i mudar način posmatramo na život i sva dešavanja. Ako u tome uspete, doživećete pravi preporod. U toku ovih promena, do jula bi mogli imati nemirne snove, pa i nesanicu. Veliku energiju ćete osećati u drugoj polovini godine. Tada ćete biti spremni za velike poduhvate u svakom smislu. Više ćete obraćati pažnju na svoje zdravlje, korigovati način ishrane, težiti ka skladnom životu. Duhovni mir koji postignete, povoljno će uticati i na vaše fizičko zdravlje.

Strelac

Posao: Do jula ćete se uspešno boriti sa svim preprekama i problemima, neprijateljima... Ovaj period vam donosi bolju finansijsku situaciju. Mnogi bi mogli doći do nasledstva, dobrih pozajmica. Ako imate partnera, od njega bi mogli imati finansijsku podršku, kao i skupocene poklone. Drugi deo godine vam donosi najbolja rešenja preko bilo kog kontakta sa inostranstvom i strancima. Tada vam je omogućen i odlazak u inostranstvo. Svakako da ćete imati dobra putovanja. Plan o životu i radu u inostranstvu je sasvim realan i ostvariv. Do marta bi mogli doći do zaposlenja. Po ovom pitanju je aktuelan juni i septembar. U oktobru su prijatelji ti koji vam daju podršku na poslovnom planu. Dok bi u decembru mogli da zablistate.

Ljubav: Ovu godinu započinjete veselo, sa puno optimizma i lepih očekivanja. Ne vara vas intuicija, budite sigurni. U vašem životu je najvažnija ta unutrašnja radost koju prirodno nosite u sebi. Do marta ćete biti vrlo aktivni u druženjima, izlascima, koja mogu biti i na sasvim nova mesta zabave, dručagija od onih na koje ste navikli. Svi vidovi proslava i većih skupova će biti i te kako interesantni za vas. U ovom periodu, lako bi mogli doći u kontakt sa osobama iz prošlosti. Ako se radi o bivšoj ljubavi, moglo bi doći i do obnove veze. Bićete na pravom testu i doći do konačnih odgovora, da li i dalje želite ovaj kontakt. Imaćete još prilika za pomirenje sa starim ljubavima, ali i onim koju su tek raskinute. Za ovakva dešavanja vam je naklonjen period od marta do juna. U aprilu ćete želeti još više provoda i to u društvu uspešnih osoba. Da li će vas osvojiti neka poznata ličnost, neko ko je svakako upečatljiv, a možda i zauzet... Maj će biti poseban za vas. Tada Venera ulazi u vaše astrološko polje ljubavi i svakako donosi veća i lakša ostvarenja na ljubavnom planu. Delovaćete primamljivo na suprotni pol, a udvaranja će biti i na pretek. U junu bi se ipak mogli okrenuti ka stabilnim partnerima, koji su odmereniji i znaju baš da uživaju. Znajući vašu jaku pokretačku energiju, ovaj osećaj vas neće dugo držati. Već u julu ćete biti spremni na ljubavne avanture i lake promene partnera. Mnogi bi mogli ući u duplu vezu. Avgust ćete pamtiti po romantičnim vezama na moru ili u blizini vode. Veze koje se nastave, lako bi vas mogle odvesti u zajednički život. Septembar i oktobar vam donose jaka osećanja i sve veću vezanost za partnera. Veliko ljubavno zadovoljstvo donosi decembar.

Zdravlje: U januaru i februaru bi morali obratiti pažnju na apetit. Vrlo brzo bi mogli doći u situaciju u kojoj ne bi mogli obući gotovo novu garderobu. U martu ste skloni alergijskim reakcijama. Dok vam je u aprilu osetljiva glava i organi glave. Maj je odličan za dijetu. Leto će vam izuzetno prijati i tada ne bi trebali imati bilo kakvih većih zdravstvenih problema. Pratiće vas dobro raspoloženje i zdravlje. U septembru bi mogli osećati stomačne tegobe. Ako imate problema sa zubima, ne izbegavajte odlazak kod zubara. Osetljiva vam je koža u oktobru. Jaku pokretačku energiju ćete osećati u novembru. Decembar vam je i te kako naklonjen. Prijale bi vam sportske aktivnosti.

Jarac

Posao: Od samog početka ova godina kreće vrlo burno. Svi kontakti koje ćete ostvariti do marta i te kako bi povoljno uticali na vašu karijeru. S tim da u februaru dobro morate da razmislite pre nego što donesete važne poslovne odluke. Tokom ove godine, imaćete još dva perioda u kojima bi trebali biti orpezni pri odlukama i potpisivanju bitnih ugovora. To će se dešavati u junu i oktobru. Juli i oktobar vam omogućavaju promenu radnog mesta ili dobitak zaposlenja. S tim da sve ono što vam se omogućava u oktobru, morate sačekati da bi realizovali. Tada vam se ne preporučuje da ishitreno donosite odluke, sačekajte ipak novembar. U novembru ćete imati sjajnu podršku od dve uspešne osobe, koje će vam pružiti podršku za sve ono što u tom periodu budete rešavali do kraja godine.

Ljubav: U ovu godinu ulazite sa Venerom u vašem sazvežđu. Ona će tu boraviti u januaru, februaru i do prve nedelje marta. U januaru će biti aktuelna prošlost u svakom smislu. Da li ćete konačno staviti tačku na staru ljubav ili doći do konačnog pomirenja, zavisi samo od vas i vaših želja. Sasvim je omogućeno da stara ljubav odlazi u zaborav, jer se u vašem životu pojavljuje osoba iz prošlosti koja bi vam donela emotivni mir i zadovoljstvo. Značajne ljubavi kreću u februaru, kada bi mogli naići na partnera sa kojim ste kompatibilni. Do avgusta su pokrenuti uticaji, koji će mnoge pripadnike ovog sazvežđa voditi u zajednički život. Ukoliko uspešno obnovite staru vezu, već od maja do avgusta dolazi do braka. U martu su ostvarive veze sa prijateljima ili preko njih. Putovanja u aprilu, kao i novo društvo u koje ulazite, omogućava jednu izuzetno romantičnu vezu. Sportista ili uniformisana osoba bi vas naglo pokrenula u maju. Tada bi lako mogli doći do ushićenja, koje bi vas brzo prošlo. Ako bi se veza ipak nastavila i naredni mesec, sa puno optimizma nastavljate ovu ljubavnu priču. Veze koje su u bilo kom smislu neskladne, mogle bi doći do potpune stabilizacije u junu. U tome uspevate, ukoliko promenite svoj način komunikacije sa partnerom. Da obraćate više pažnje na poruke koje vam on šalje. U suprotnom bi se lako mogli zainteresovati za nekog drugog. Ipak ne žurite sa odlukom, mogli bi ubrzo zažaliti. Do novembra ste u jednom sretnom periodu, koji vam donosi više udvaranja, novih ljubavi, ali i skladnih odnosa u vezi ili braku. Ljubavi sa osobama iz inostranstva, kao i tajne veze biće naglašene u decembru.

Zdravlje: Početkom godine bi vam mogao biti pojačan apetit. I te kako ste skloni gojenju tokom januara, februara i marta. Pored toga ste skloniji svim vidovima zadovoljstva i uživanja. Budite odmereniji kako ne bi došlo do prevelikog zamora. U svemu bi trebali imati više mere. Virusima ćete biti skloni u februaru, junu i oktobru. Od avgusta pa do kraja godine, omogućen vam je odličan oporavak, ukoliko imate bilo kakvih zdravstvenih problema. Ako ih već ne bude bilo, radite na imunitetu. Ovo je godina kada će te biti odgovorniji prema svom organizmu, naročito od proleća pa do kraja godine. Tada ste u odličnom periodu za ostavljanje loših navika i to definitivno.

Vodolija

Posao: Najlepše vam je postavljeno polje poslovnih aktivnosti. U ovu godinu ulazite sa sjajnim mogućnostima. Ukoliko radite na većim poslovnim promenama koje ste već započeli, osmislili, sreća vas prati do maja. Takođe, ukoliko tražite posao, svaki susret sa bitnom osobom iz prošlosti mogao bi vam omogućiti vraćanje na posao koji želite ili konačno doći do zaposlenja. Kako god bilo, na vama je da se maksimalno angažujete do avgusta. Do promena i zaposlenja lakše dolazite preko firmi koje se bave obrazovanjem, zakonom ili imaju kontakt sa strancima, strane firme... I novembar bi mogao doneti dobra rešenja i lepe promene. Ako ste u radnom odnosu, a još niste dobili trajno rešenje, očekujte ga najkasnije u novembru.

Ljubav: Januar najviše ukazuje na tajne veze i veze sa partnerima koji ne žive u vašem mestu boravka. Ako uđete u tajnu vezu početkom godine, a vi i partner niste zauzeti, već u februaru će vaša ljubav biti javna. Ipak januar i februar donose bitna ljubavna ostvarenja. Trenutnog partnera ćete sasvim drugačije doživljavati, sve više i više ćete se vezivati na jedan drugačiji način. Tokom godine ćete imati tri perioda koji vam omogućavaju pomirenja i vraćanja starih ljubavi. Uticaj se pokreće u februaru, junu i oktobru. U tom periodu bi lako moglo doći do tuđih uplitanja u vašu stalnu vezu ili brak. Ne verujte svemu što čujete, istina će brzo izaći na videlo. Mart je i te kako naklonjen za ljubav. Tu su nove veze sa osobama koje su u svakom smislu posebne i drugačije. April omogućava romantične veze i veze sa osobama koje se bave nekim svojim talentima. Pokretačka energija će vas pratiti u maju, kada nećete odustajati od svog cilja, određene osobe. U junu budete pažljivi ako ste u duploj ili tajnoj vezi. Juli je pravi mesec za ljubavna ostvarenja. Tada ćete pred sobom imati veće mogućnosti za ulazak u novu vezu. Mogli bi doći i u situacija da birate između dve osobe. Od avgusta vam se pokreće jedan sjajan period koji će vas pratiti i narednih godinu dana. U tom periodu upoznajete svog budućeg bračnog partnera ili ulazite u brak. Septembar je više naklonjen za one koji su izašli iz duge veze ili braka. Ljubav sa partnerom iz inostranstva mogao bi se pokrenuti u oktobru. Na samom početku bi moglo doći do otežane komunikacije i dogovora, kako bi sve krenulo uspešno od novembra. Decembar pokreće romanitčne priče na poslu ili preko posla kojim se bavimo.

Zdravlje: Do avgusta ste odlično podržani na astrloškom polju zdravlja. Ukoliko ste već imali nekih zdravstvenih problema, doći će do konačnog oporavka. Ipak vam se do maja preporučuju kontrole kod lekara, kako bi svoje zdravlje doveli do dugotrajnije stabilnosti, vitalnosti... Međutim cele ova godine je prisutan jedan uticaj, koji nagoveštava da bi moglo doći do izvesnih strahova i slabosti psihe. Sve je na vama. Radite na svom samopuzdanju, verujte više u sebe... kako bi ove nepovoljne uticaje najudobnije prevazišli. Kako budete mislili, tako ćete se i osećati. A sa druge strane ste snažno podržani na polju zdravlja, tako da bi trebali optimistički da gledate na sve ono što se dešava oko vas. Uz malo truda, uspećte u ovome. Ne dozvolite da vama ovlada negativna energija.

Ribe

Posao: Od početka godine bi trebali da se pokrenete i razmišljate šta bi vas usrećilo na poslovnom planu i na koji način bi to uspešno obavili. Posao u kome se najbolje pronalazite, koji bi voleli da radite, bi u vama pokrenuo sposobnosti za koje niste ni bili svesni da posedujete. Sve ono što ukazuje na lepotu, talente i zadovoljstvo, sasvim vam je ostvarivo do sredine godine. Čak i odlazak u inostranstvo, bi mogao doneti interesantna rešenja za vas. Već u drugoj polovini godine, pozitivno vam se pokreće astrološko polje posla. Uticaj će vas podržavati i narednih godinu dana. Ovo je vreme velikih ostvarenja i poslovnog uspeha. Lakše se dolazi i do zaposlenja, ali i u ovom periodu inostranstvo bi moglo doneti velike pozitivne promene.

Ljubav: Ovu godinu započinjete sa Jupiterom u vašem astrološkom polju ljubavi. Samim tim, ova godina će biti posebna i doneti mnoga i lepa ljubavna ostvarenja. Ovaj uticaj vas podržava do avgusta. Tada vam se omogućava da upoznate svog budućeg bračnog partnera. Lakše nego inače dolazite u kontakte sa suprotnim polom. Na svoj način će biti sretne i posebne veze sa partnerom iz inostranstva, ili ljubav kreće na putovanjima. Lako bi moglo doći i do trudnoće. Pa ako tako nešto ne planirate, preporučljiva vam je zaštita. Od početka godine pa do maja, promenićete neka merila u ljubavnom životu. Više ste okrenuti ka veselim partnerima, koji znaju da prime emoceije, ali i adekvatno ih uzvrate. U ovom periodu dolazite i do konačnih odgovora u vezi bivše ljubavi. Sa malo truda i promena u vašem odnosu, mogli bi uspostaviti harmoničnu ljubav. Sasvim je omogućeno da se voljena osoba vraća iz inostranstva, a vaša ljubav nastavlja. Ljubavni san će vam biti maksimalno ostvaren, ako budete znali da izaberete adekvatnog partnera za sebe. Preko prijatelja i novog društva, lako se pokreću nove veze. Biće tu različitih dešavanja. Brzog ulaska u vezu koja će vas osvojiti, ali još brže i razočarati. Tajne ljubaavi su tu, značajno aktivirane. Neke tajne veze imaju velike mogućnosti. Pokreću se priče o ulasku u zajednički život. Dok će i trudnoća ubrzati neka venčanja. Mart, juli i avgust, govore o početku važnih veza za vas. Septembar donosi ljubav na poslu. Drugi deo godine, uglavnom ukazuje na lepe ljubavne priče, koje se pokreću kroz pružanje pomoći osobama kojima je to potrebno, ali i preko posla kojim se bavite. Ovu godinu ćete i te kako pamtiti po lepim ostvarenjima.

Zdravlje: U ovu godinu ulazite sa jakom željom da uživate u svim ovozemaljskim čarima. Sve je to u skladu sa vama, samo imajte mere. Svako preterivanje, naročito u porocima, doneće potpunu promenu u vašem životu i to vrtoglavom brzinom. Zato u momentima uživanja i lagodnog žviota idite samo do granice do koje možete da vladate sobom i situacijom. Druga polovina godine vam je inače naklonjenija za zdravlje. Do kraja godine vam je omogućeno da svoj život i zdravlje dovedete u željeni red. Tada vam je omogućeno da sve zdravstvene tegobe koje vam već traju, regulišete i dođete do oporavka. Cele godine bi trebali izuzetno dobro da se osećate, ako budete u svemu imali mere.
Nazad na vrh
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu